Sistemul de supraveghere nu ”vede” vandalii din Lugoj

Chiar dacă s-au montat camere de luat vederi în tot orașul, van­da­li­zările stâlpilor de iluminat public, a mobilierului urban sau a coșurilor de gunoi continuă, fără nici o re­ți­nere.
În ultima săptămână a fost semnalată vandalizarea mai multor stâlpi de iluminat public din parcul Ștrand, deteriorându-se cutiile electrice, fără ca autorii să fie i­den­ti­ficați.

Nici agenții Poliției Locale și nici mult lăudatul sistem video de supraveghere prevăzut cu 60 de camere de înaltă rezoluție și vedere pe timp de noapte, montat pe raza o­ra­șului, nu au observat nimic.

Au­to­ri­tă­țile locale, printr-o postare pe pagina Primăriei cer ajutorul lugojenilor și fac apel la populație să sesizeze organelor de ordine publică orice act de vandalism sau distru­gere a unor bunuri de pe domeniul public.

De asemenea, administrația lugojeană roagă cetățenii să semnaleze în continuare orice problemă de competența serviciilor din Pri­mărie, pentru a putea fi remediate.

Cu alte cuvinte, sistemul video, achiziționat cu peste 400.000 de lei, nu va conta în viitor mai mult decât vigilența și spiritul civic al lugojenilor.

Articolul Sistemul de supraveghere nu ”vede” vandalii din Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*