„Sistemul” pe care vor sa il schimbe liderii PSD, e perfect in cazul lui Boldea! Sentinta definitiva privind urmarirea penala in dosarul ELBA nu a suprins pe nimeni!

Curtea de Conturi Timis a considerat inca din 2014, faptul ca Primaria Lugoj a efectuat plati nelegale din fondurile publice in contractul privind lucrarile de modernizarea, extinderea si intretinerea sistemului de iluminat public.Chiar daca Primaria Lugoj a pierdut, definitiv, procesele cu Curtea de Conturi, care a constatat un prejudiciu estimat de 3.335.724 de lei (aproximativ 700.000 de euro), atat la Tribunalul Timis, cat si la Curtea de Apel, procurorii DNA au dispus neinceperea urmaririi penale fata de primarul Francisc Boldea, solutia fiind contestata de Curtea de Conturi.
Judecatorii Tribunalului Timis au respins ca inadmisibila, „plangerea formulata de Curtea de Conturi a Romaniei, impotriva ordonantei de clasare din data de 23 03 2016 pronuntata de procuror in dosar 6/P/2014 a Ministerului Public , Parchetul de pe langa ICCJ – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara si a ordonantei din data de 07 06 2016 al procurorului sef serviciu din cadrul DNA Serviciul Teritorial Timisoara in dosar 12/II/2/2016 In baza art.275 alin.2 C.p.p.” si „obliga petenta la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare ocazionate de judecarea prezentei cauze. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi, 25 09 2017”.

Sentinta data in acest dosar nu a suprins pe nimeni, zvonurile cu privire la solutia care va fi data de judecatori circuland de cateva luni pe holurile Primariei Lugoj. In aceste conditii, liderii PSD si ALDE ar face bine sa nu mai fie atat de ingrijorati in privinta „sistemului” pe care vor sa il schimbe prin modificarea legilor justitiei, fiindca se pare ca acesta functioneaza perfect!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*