Slobozia lui Mihalcea se salvează în prelungirile barajului cu Recea, maramureșenii au jucat un singur sezon în Liga 2-a!

Unirea Slobozia a reușit să întoarcă scorul în returul barajului de menținere în Liga 2 contra celor de la Fotbal Comuna Recea și, astfel, să își asigure rămânerea în eșalonul secund. Maramureșenii au pierdut cu 0-3 la Slobozia, după ce în tur câștigaseră pe teren propriu cu 2-0 și pică în Liga 3, acolo unde au retrogradat în Liga 2 în acest sezon și CSM Reșița, CSM Slatina, Pandurii Târgu Jiu și Aerostar Bacău.

La fel ca în partida tur, și la Slobozia toate golurile meciului au fost marcate în repriza a doua. Christ Afalna, introdus la pauză, a deschis scorul pentru Unirea în minutul 50. Gabriel Lazăr a trimis în poartă, cu o lovitură de cap, în minutul 83, iar când toți se așteptau la prelungiri, Marius Ciobanu a ridiculizat doi adversari în care și i-a trimis printre picioare goalkeeperului, în minutul 90+3, pentru golul care avea să decidă cine se menține în Liga 2 și cine retrogradează în Liga 3.

După acest gol, pe gazon au avut loc momente tensionate, jucătorii Marius Ciobanu și Mihai Adăscăliței, cât și antrenorul secund Costea Enache, de la Unirea, dar și Bryan Mendoza, de la Recea, au fost eliminați. Unirea Slobozia de pregătită de Adrian Mihalcea, fostul antrenor al UTA-ei în prima parte a sezonului 2017-2018. Comuna Recea se adaugă celor de la Pandurii Târgu Jiu, CSM Slatina, CSM Reșița și Aerostar Bacău, retrogradate direct în Liga 3-a în urmă cu două săptămâni.

Formații:

Unirea Slobozia: Gurău – Ibrian, Ozkara, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.) – Bg. Vasile (Afalna 46′), Trașcu (Răduca 66′) – Mih. Adăscăliței, Ad. Moldovan (I. Dinu 90+8′), D. Radu (M. Ciobanu 46′) – Mih. Năstase (Vl. Suciu 46′). Antrenor: Adrian Mihalcea

Fotbal Comuna Recea: Răilean – B. Mendoza, Oiță, Burdeț, R. Ispas – Micaș (cpt.), Akhmatov – Văsălie (Jucan 66′), Mărieș, Fica (Brata 81′) – Batin (Balha 66′). Antrenor: Florin Fabia

FOTO: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

0
0

Articolul Slobozia lui Mihalcea se salvează în prelungirile barajului cu Recea, maramureșenii au jucat un singur sezon în Liga 2-a! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*