Sloturi online- distracție sau câștig?

Jocurile de noroc nu trebuie să fie privite niciodată ca o sursă de câștig. De multe ori încrâncenarea și deciziile emoționale sunt cele care transformă o persoană dintr-un jucător simpatic și relaxat, într-un jucător dependent, ursuz și nefericit. Tocmai de aceea vrem să vă prezentăm mai jos părțile bune ale platformelor de sloturi online, limitele care trebuie puse și felul în care trebuie să fie tratate.

 

Ce sunt sloturile online?

Fie că le numim sloturi, păcănele, jocuri la aparate, slots – machine sau altfel, ele reprezintă o modalitate de distracție și relaxare. Câștigul poate fi obținut pe baza alimentării unui cont cu o anumită sumă de bani, apăsarea unor butoane și configurarea tabelului sau a linei conform combinației și regulilor stabilite și cunoscute de la început.

Ele nu se deosebesc de jocurile clasice de la aparatele din sălile tradiționale decât prin varietatea mult mai mare de opțiuni aflate la dispoziția jucătorului și tipul de dispozitiv folosit. Și poate, pentru unii, prin  adrenalina specifică atingerii butoanelor sau manetelor unui aparat fizic.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor publicului actual, variantele disponibile sunt mult mai numeroase, bonusurile oferite mai consistente și sunt incluse mult mai multe elemente de limitare și gestionare a bugetului.

Jocurile pot fi alese în funcție de buget, de preferințe, de riscurile pe care ești dispus să ți le asumi, de atractivitatea jackpot-urilor, de plăcerea și bucuria personale.

 

Ce nu sunt sloturile online?

Cei cărora speră ca investind în sloturi online să obțină câștiguri fabuloase trebuie să le precizăm că numărul celor care au făcut profit din această pasiune este foarte mic. Posibilitatea de câștig este egală la fiecare încercare cu aceea de a pierde. Apelând la tactici precum dublarea mizei până la câștig și stabilirea unui buget nelimitat reprezintă strategii ce nu garantează câștigul. Jocul influențat de emoții și de dorința de a recupera nu reprezintă o abordare prea înțeleaptă.

Păcănelele online sau clasice sunt jocuri de șansă sau noroc și trebuie tratate ca atare. Ele sunt mai mult o modalitate de distracție și deconectare, niciodată  o sursă sigură de venituri.

 

Ce oferă cele mai bune platforme de sloturi online?

Varietatea, bonusurile și cât mai multe încercări gratuite sunt cele mai interesante oferte care pot face jocul mai interesant. Cele mai bune cazinouri online, așa cum este și Betfair,  pun la dispoziția jucătorilor o paletă foarte diversificată de alegeri. Printre acestea menționăm:

  • sloturi cu 5-10 linii de câștig active
  • sloturi cu 15-20 linii de câștig active
  • sloturi cu 25+ linii de câștig active
  • sloturi dollar ball sau jocuri cu jackpot progresiv
  • sloturi cu runde bonus interactive
  • sloturi cu rotiri gratuite
  • multi-slots, ce conțin predominant trei role și trei linii de câștig
  • și multe jocuri noi.

Așadar, în cazul în care vrei să te bucuri și să te distrezi mai mult cu aceste tipuri de jocuri, variantele online oferă mult mai multe opțiuni de joc și multe promoții pentru sloturi online. Totul este să ai peste 18 ani și să îți deschizi un cont!

Articolul Sloturi online- distracție sau câștig? apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*