Snagovul rămâne fără prahoveni

După ce, în vară, pornise la drum cu manager prahovean, Valeriu Răchită, și cu o serie de jucători crescuți în județul nostru, Sportul Snagov caută să evite desființarea echipei, cei mai reprezentativi fotbalişti părăsind echipa! Penultima clasată în Liga 2 după 21 de etape şi ultima echipă din campionat care şi-a reluat pregătirile în această iarnă, abia pe 24 ianuarie, Snagovul şi-a pierdut şi căpitanul şi, totodată, golgheterul: Adrian Constantin Stoica (27 de ani)- cel care a reuşit, după mai multe runde de negocieri, să îşi primească actele, să devină liber de contract şi să poată să meargă în altă parte, Gloria Buzău fiind cea mai probabilă destinație a jucătorului ploieștean.
Căpitanul echipei clasate pe penultimul loc în Liga 2 şi, totodată, golgheterul acesteia în prima parte a sezonului, cu şase goluri marcate în 19 meciuri jucate, în toate fiind folosit ca titular, a fost nevoit să renunţe la cele patru salarii restante pentru a fi lăsat să plece liber de contract, jucând, practic, pe degeaba!
Stoica are în CV – ul său, până acum, echipele Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, FC Caransebeş, SCM Argeş, Academica Clinceni, Ripensia Timişoara şi Snagov.
De la Sportul a plecat și Ristea, în această iarnă, la Blejoi, singurul ploieștean rămas la echipa ilfoveană, deocamdată, fiind mijlocașul Mădălin Răileanu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*