Snooker / O’Sullivan a castigat a doua editie a Openului Englez, dupa o finala impotriva celui despre care „Racheta” a spus, in urma cu un an, ca „va fi cel mai bun din lume!” Chinezul Wenbo, primul „147” al sezonului! VIDEO

Englezul Ronnie O’Sullivan, 41 de ani, a castigat duminica seara al 29-lea titlu din carierei, dupa ce l-a invins pe conationalul Kyren Wilson, scor 9-2 in finala celei de-a doua editii a Openului Englez, desfasurat in Barnsley.

Astfel, cvintuplul campion mondial urca pe locul secund in clasamentul jucatorilor cu cele mai multe trofee din snooker egalandu-l pe scotianul John Higgins. Doar Stephen Hendry (Scotia) il mai depaseste in clasamentul din toate timpurile, cu cele 36 de titluri.

„Pentru mine este extraordinar sa castig un nou turneu de puncte! De obicei, sunt foarte critic cu mine, dar adevarul e ca astazi am fost bun. Am reusit multe break-uri consistente si am simtit bine loviturile. Voi continua sa muncesc pentru a ajunge la un nivel si mai inalt”, a declarat englezul, care urmeaza sa fie prezent la Turneul International de la Daqing (China, 29 octombrie – 5 noiembrie).

Despre Kyren Wilson, 25 de ani, putem spune ca este cel despre care chiar Ronnie spunea in urma cu un an, in timpul Campionatului Mondial, ca va fi cel mai bun jucator din lume intr-o zi, sunt sigur de asta!”. Wilson a prins „sferturile” la Crucible in 2015 si 2016. In palmares are un singur trofeu castigat, Shanghai Masters, in 2015.

70.000 de lire sterline a fost suma trecuta pe cecul inmanat lui Ronnie O’Sullivan dupa finala.

Primul break maxim al sezonului

Liang Wenbo, detinatorul titlului de anul trecut, a bifat pentru a doua oara in cariera break-ul maxim de 147 de puncte, in turul al doilea, acesta fiind primul break maxim al sezonului 2017/2018

 

The post Snooker / O’Sullivan a castigat a doua editie a Openului Englez, dupa o finala impotriva celui despre care „Racheta” a spus, in urma cu un an, ca „va fi cel mai bun din lume!” Chinezul Wenbo, primul „147” al sezonului! VIDEO appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*