Snooker-ul profesionist revine in Romania! Un turneu invitational va fi gazduit in incinta Circului Globus

Conform paginii de facebook Snooker Romania, Circul Globus din Capitala va fi, din nou, gazda unei turneu de snooker incadrat in circuitul profesionist, in perioada 14-18 martie!

Informatia a fost confirmata de comentatorul postului Eurosport, Marius Ancuta, care a oferit si cateva detalii in plus: premiile totale ale turneului vor fi de 200.000 de euro, se va juca la o singura masa, vor fi prezenti 16 jucatori, iar printre acestia se pot numara numele grele ale snooker-ului mondial, precum Ronnie O’Sullivan, Mark Selby sau Judd Trump, jucatori care nu ar fi la prima vizita in Romania.

Ultimul eveniment snookeristic organizat de Romania a fost in octombrie 2016, la Bucuresti, prima editie a European Masters, turneu care a avut pierderi financiare de aproximativ 150.000 de euro si nu s-a bucurat de interesul autoritatilor locale. Judd Trump a castigat turneul, dupa o finala castigata in joc decisiv, scor 9-8, in fata lui Ronnie O’Sullivan. Editia din 2017 a Mastersului European a fost mutata de World Snooker in Belgia.

 

The post Snooker-ul profesionist revine in Romania! Un turneu invitational va fi gazduit in incinta Circului Globus appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*