Șoc și groază la Primăria Farcașa. “Pasiunile ascunse” ale edilului au salvat comunitatea!

Șoc și groază la Primăria Farcașa. “Pasiunile ascunse” ale edilului au salvat comunitatea!

În ceas de noapte precum “noaptea ca hoții” actualul edil anunța pe pagina comunității din Fărcașa că este pozitiv : „În calitate de primar al comunei Fărcașa, mă simt dator să informez cetățenii comunei că în urmă cu puțin timp am făcut un test de rutină pentru Covid-19, deoarece urma să plec câteva zile în Austria, iar testul, pe care l-am primit în seara asta, a ieşit pozitiv.”

Din informațiile noastre edilul era posibil că urma să participe la o partidă de vânătoare pe crestele munților din Austria, după ce și-a văzut sacii în căruță rezolvându-și problema candidaturii la Primăria Farcașa, alergând din stânga în dreapta , ca în vestitul proverb cine aleargă după doi iepuri nu vânează nimic.

“Pasiunile ascunse” ale edilului de a curma viețile animalelor sălbatice, pe cale de dispariție, sunt un moft greu de înțeles din partea unui  enoriaș, al cultului penticostal. Partidele de vânătoare plătite cu bani grei au făcut din actualul edil un posibil colecționar de trofee.

Norocul cetățenilor din Farcașa a fost că în Austria se cere la intrarea în țară testul de COVID-19 și astfel a fost salvată comunitatea de la o infectare în masă cu Coronavirus.

Să sperăm că angajații  și sutele de cetățeni care au bătut zilele acestea la porțile primăriei, nu vor avea aceeași soartă precum edilul și familia acestuia, care la această oră este și ea infectată , din informațiile noastre.

Maramureș Jurnal îi dorește însănătoșire grabnică și să stea liniștit că vânatul  depune masă musculară până va ajunge să fie doborât.

Dacă se simte lezat așteptăm punctul de vedere al edilului virusat.

Mâine vom reveni cu o nouă pasiune a actualului edil.

foto:https://www.facebook.com/pg/Comuna-Farcasa-Maramures-144206622271802/posts/

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*