Șoimii Lipovei „planează” în turul trei al Cupei, după succesul la limită de pe „Ștefan Dobay”! Sabău: „Ne-am făcut jocul, am câștigat meritat”

Șoimii Lipova continuă seria de rezultate bune în compania echipei din Dumbrăvița cu o calificare în turul trei al Cupei României. Juniorul UTA-ei, Andrei Gavrilă, lăsat împrumut sub comanda lui Flavius Sabău, a fost singurul marcator al echipei din județul nostru pe arena „Ștefan Dobay”. De partea cealaltă, Zurbagiu și Paulevici au fost cei mai periculoși oameni ai tinerei trupe pregătită de Cosmin Stan.

Așadar, chiar și fără Bozian, Aldan sau Simion, fotbaliști cu pretenții de titualari, „șoimii” și-au atins scopul în județul Timiș, în primul meci oficial al stagiunii. „A fost un meci foarte greu, pe un teren impropriu, tare, cu iarbă mare, pe o căldură sufocantă. Ritmul de joc a fost scăzut de joc, dar chiar și așa am controlat tactic. Pe lângă gol, am avut 3-4 situații mari, în timp ce adversarul nu a prea avut ocazii. Sunt mulțumit că am fost concentrați, așa cum trebuie să fim la meciurile oficiale. Mai facem mici greșeli individuale, dar acestea vor dispărea după câteva meciuri oficiale. Una peste alta, cred că am câștigat meritat, ne-am făcut jocul, a fost bine”, susține Flavius Sabău, antrenorul echipei campioane a seriei cu numărul 8 a Ligii a 3-a, în ediția de campionat 2020-2021.

În ediția precedentă a Cupei României, lipovanii au avansat până în turul 5, când au fost eliminați de divizionara secundă, Ripensia.

0
0

Articolul Șoimii Lipovei „planează” în turul trei al Cupei, după succesul la limită de pe „Ștefan Dobay”! Sabău: „Ne-am făcut jocul, am câștigat meritat” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*