Somcherechi și Sebișul la al doilea 0-2 în partidele oficiale: „Adversarul a știut să speculeze lipsa noastră de experiență”

Rămasă și fără Szekely, transferat chiar vineri la conjudeața Pecica, Național Sebiș a avut, din nou, oamenii numărați pentru un meci oficial. Și deznodământul a fost același cu partida de Cupă, precedenta oficială din actuala stagiune pe arena „Crișana”, adică 0-2.

După Cermei, a fost rândul vâlcenilor de la Horezu să iasă câștigători, doar că de această dată miza a fost primele puncte puse la bătaie în seria a IV-a a Ligii a 3-a. „Din nou, ne-au costat ratările. La 0-1 am avut două ocazii imense, prin Balha, singur cu portarul și Susan, care a dat peste poartă din 12 metri. Golul l-am luat la o bâlbâială mare în careu, fundașii nu au reușit să respingă și Mansour a ciupit mingea pentru jucătorul care a marcat cu ajutorul barei. În rest, nu au avut ocazii clare. Au stat bine în teren, au jucători cu experiență, dar i-am prins pe contraatac. Din păcate, am ratat cu nonșalanță. În repriza a doua, am luat al doilea gol pe un contraatac, în timp ce noi am ratat prin Susan și Chiș Toie. Dacă reușeam egalarea, se schimba totul. Ei ar fi ieșit la joc și am fi avut mai multe culoare. Asta a fost, ne-a bătut un adversar puternic, care a știut să speculeze lipsa noastră de experiență. Cu atâția tineri e greu să avem rapid constanță și eficiență, mai avem de muncit”, a spus Dănuț Șomcherechi, antrenorul Naționalului.

Sâmbăta viitoare, „alb-albaștrii” ar trebui să se deplaseze la Hunedoara, însă rămâne de văzut dacă în decursul săptămânii viitoare se vor rezolva ceva chestiuni legate de bucătăria internă a clubului.

0
0

Articolul Somcherechi și Sebișul la al doilea 0-2 în partidele oficiale: „Adversarul a știut să speculeze lipsa noastră de experiență” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*