Someşul Dej, debut cu dreptul în Liga a III-a. Antrenor nou şi victorie de moral cu Luceafărul Oradea

Someşul Dej a câştigat primul meci din istorie în Liga a III-a.

Sub conducerea lui Mircea Bolba, care a revenit la echipa pe care a mai antrenat-o în două rânduri, dejenii s-au impus cu 2-0 în faţa Luceafărului Oradea, o echipă cu pretenţii din acest eşalon.

Meciul s-a jucat în seria a zecea şi a fost controlat aproape în totalitate de către dejeni. După o primă repriză fără goluri, Paul Colţa şi Ionuţ Dobrea au marcat pentru Someşul în partea secundă. Gazdele au mai ratat şi câteva şanse importante de gol până la final. În schimb, Lorand Szekely, portar adus cu doar câteva zile mai devreme, a avut partea sa de contribuţie la această victorie.

„Am controlat meciul din minutul 1, chiar dacă ne-au lipsit câţiva jucători importanţi. Boerean, Maxin şi Miholca au avut rezultatele incerte la teste şi nu au putut să joace. Am mai avut ocazii şi cred că victoria este meritată. Cei de la Oradea probabil ne-au luat de sus”, a spus finanţatorul dejenilor, Vicenţiu Ştir, care l-a reinstalat în funcţia de antrenor pe Mircea Bolba. Sergiu Mîndrean a rămas şi el la echipă, în timp ce Sergiu Costin e manager general.

Someşul are trei puncte în clasament şi va juca etapa viitoare la Zalău.

Someşul Dej

Au mai intrat: Brumă, Valea. Antrenor: Mircea Bolba

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*