Sondajele o spun! Lupta pentru Primăria Lugoj se va da între Francisc Boldea și Claudiu Buciu

Claudiu BuciuUn sondaj de opinie realizat de către o televiziune din Timișoara, privind intențiile de vot de săptămâna viitoare, certifică faptul că la Lugoj bătălia se va da între actualul primar Francisc Boldea și candidatul PNL, Claudiu Buciu.

Sondajul a fost realizat în perioada 1 – 15 septembrie, pe un eșantion de 1852 de persoane, care și-au exprimat intențiile de vot în privința Consiliului Județean Timiș, dar și a Primăriei Lugoj.

Conform Televiziunii Europa Nova Timișoara, autoarea sondajului, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, favorit este penelistul Alin Nica, cel care a primit 33% dintre opțiunile participanților, în timp ce 26% au anunțat că merg pe mâna lui Călin Dobra.

Tot o luptă între PSD și PNL este și la Lugoj, unde pe primul loc, în opțiunile electoratului este primarul Francisc Boldea, cu 26% din intențiile de vot. Claudiu Buciu, reprezentantul PNL în aceste alegeri este pe poziția a doua, cu 24,5% din voturi, ceilalți candidați fiind la distanță de cei doi.

Astfel, o prezență mică la vot ar asigura un nou mandat bătrânului primar Francisc Boldea, ceea ce ar genera un dezastru pentru Lugoj. Autorii sondajului nu au comunicat posibilele rezultate pentru Consiliul Local Lugoj, acolo unde este important ca PSD Lugoj să nu mai obțină majoritatea.
Articolul Sondajele o spun! Lupta pentru Primăria Lugoj se va da între Francisc Boldea și Claudiu Buciu apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*