Sorana Cirstea, dupa victoria impotriva Pliskovei, la Beijing: „Nu am realizat ca am fost condusa cu 5-2 si 40-0!”

Sorana Cirstea s-a atatat extrem de fericita dupa ce a reusit sa se califice in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing, multumirea fiind cu atat mai mare cu cat, in optimi, targovisteanca a trecut de numarul 4 WTA, Karolina Pliskova, fost lider mondial in acest an.

Nu m-am gandit la clasamentul Pliskovei, m-am concentrat numai pe jocul meu. Am jucat bine in ultima vreme, probabil ca rezultatele nu au venit la fel de repede pe cat speram. Dar am muncit din greu in ultima perioada, am facut toate lucrurile asa cum trebuie si am spus mereu ca dupa munca vine si rasplata.

Antrenorul meu mi-a spus ca am fost condusa cu 5-2 si 40-0 in setul secund, insa eu nici macar nu am realizat asta. Am jucat punct cu punct, am incercat sa nu ma concentrez asupra scorului. Mi-am propus numai sa joc mingea potrivita la momentul potrivit.

Si cred ca a mers aceasta strategie pentru ca nu am pus presiune pe mine, Nu am simtit ca o revenire pentru ca nu stiam care era scorul. Dar este cu siguranta bine ca am incheiat meciul in doua seturi„, a explicat Sorana in cadrul unei conferinte de presa.

Sorana Cirstea s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 7-5, in setul doi ea revenind de la 2-5, dupa ce a salvat mingi de set ale adversarei.

In „sferturi”, Sorana o va infrunta pe Jelena Ostapenko, nimeni alta decat campioana din acest an de la Roland Garros.

The post Sorana Cirstea, dupa victoria impotriva Pliskovei, la Beijing: „Nu am realizat ca am fost condusa cu 5-2 si 40-0!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*