Sorana Cirstea, inaintea intalnirii din Fed Cup: „Romania nu sta in Simona Halep!”

Sorana Cirstea a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la intalnirea de Fed Cup de la Cluj, dintre echipele Romaniei si Canadei.

Targovisteanca aflata pe locul 38 in ierarhia WTA e convinsa ca echipa de Fed Cup a Romaniei se poate descurca la fel de bine si fara Simona Halep.

Romania poate sa faca trei echipe de Fed Cup. Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem„, a spus Sorana Cirstea, potrivit Telekom Sport.

Apoi, Sorana spune ca Romania are noroc cu o asemenea generatie de tenismene, in conditiile in care statul nu le ajuta cu nimic.

Tenisul merge bine, probabil ne tragem una pe alta. Romania are noroc ca are asemenea echipa, avand in vedere ca nu a facut prea multe pentru noi„, a mai spus aceasta.

In schimb, Irina Begu crede ca lipsa Simonei se va resimti: „Intotdeauna este greu atunci cand nu este si Simona in echipa. Noi incercam sa ne facem treaba, sa ne castigam meciurile, pentru ca, pana la urma, Romania are multe jucatoare in Top 100. Putem alcatui o o echipa foarte buna in weekend„.

 

Locul Simonei Halep in lotul Romaniei va fi luat de Ana Bogdan, aflata pe locul 86 in ierarhia WTA.

Intalnirea dintre reprezentativele de Fed Cup ale Romaniei si Canadei se va desfasura in weekendul 10-11 februarie, la Cluj.

Sorana Cirstea (locul 36 WTA), Irina Begu (locul 37 WTA) si Raluca Olaru (locul 45 WTA la dublu) sunt celelate componente ale reprezentativei Romaniei.

De partea cealalta, Canada a venit in Romania cu Carol Zhao (locul 143 WTA), Bianca Andreescu (locul 153 WTA) Katherine Sebov (locul 277 WTA) si Gabriela Dabrowski (locul 321 WTA).

The post Sorana Cirstea, inaintea intalnirii din Fed Cup: „Romania nu sta in Simona Halep!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*