Sorin Bălu (CSC Dumbrăvița): ”Cel mai corect era un rezultat de egalitate” 1-2 cu liderul invincibil U Craiova

Liderul imbatabil U Craiova 1948 a câștigat în deplasare și duelul de pe podium al etapei a XII-a în Seria a IV-a în Liga 3, 1-2 pe stadionul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, detașându-se astfel la 12 puncte de învinșii săi alb-verzi de pe locul 3. La finalul meciului jucat de la ora 14 pe un gazon cu bălți și îmbibat de apa ploilor căzute și astăzi, antrenorul gazdelor, Sorin Bălu, a apreciat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect.

”În opinia mea, cel mai corect era un rezultat de egalitate. Păcat că meciul a fost influențat de suprafața de joc, căci dacă era un teren bun, cred eu că se juca un fotbal mult mai plăcut, dar și așa a fost un meci bun, de luptă, angajament. Îi felicit pe băieți că au avut atitudine!”, a spus Sorin Bălu, antrenor principal la CSC Dumbrăvița, grupare căreia i-a fost întreruptă o serie de 4 victorii pe teren propriu în Liga 3.

U Craiova 1948 n-a pierdut încă nici un punct în deplasările din campionatul în curs. ”Am luat două goluri pe care le-am fi putut evita, dar ăsta e fotbalul, mergem mai departe! Urez succes Craiovei în Liga 2, sunt foarte bine organizați, și când spun asta mă refer la absolut tot. Și merită să joace mai sus! Au luat o opțiune foarte serioasă, cu șanse chiar foarte mari…”, a încheiat Bălu după cel de-al doilea eșec pe teren propriu din acest campionat, primul fiind înregistrat tot cu 1-2, în etapa inaugurală, contra devenilor.

Rezultatele etapei a XII-a în C4, programul antepenultimei runde și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

The post Sorin Bălu (CSC Dumbrăvița): ”Cel mai corect era un rezultat de egalitate” 1-2 cu liderul invincibil U Craiova appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*