Sorin Cirtu, despre meciul dintre FCSB si CS U Craiova: „E o dezamagire mare ca nu se va juca pe noul stadion”

Sorin Cirtu a prefatat intalnirea dintre CS U Craiova si FCSB, ce va avea loc la Severin, in cadrul etapei cu numarul 16 din Liga I si s-a declarat dezamagit de faptul ca meciul nu se va disputa pe noul Stadion „Ion Oblemenco”.

In ceea ce priveste partea sportiva, Cirtu a analizat jocul celor doua echipe si este de parere ca Baluta este mai rapid decat Budescu, dar acesta din urma este mai tehnic.

„E o alegere destul de buna schimbarea sistemului la Craiova. Mangia e un antrenor bun, cu scoala italiana. Sa vedem cum se vor comporta in play-off sau la meciurile mari. La meciurile importante au clacat, cu CFR, cu Dinamo, cu Steaua… Asa a fost si anul trecut, asa e si anul asta.

Baluta e mult mai rapid decat Budescu, insa si Budescu e mult mai tehnic si are o viziune mai buna a jocului decat Alex. Nici Baluta nu mai e totusi pustiul care venea la Craiova acum 3-4 ani. E o dezamagire mare ca nu se va juca pe noul stadion. Se vandusera si 7.000 de abonamente. Lumea de la Craiova e avida sa vada fotbal din nou”, a spus Sorin Cirtu la Telekom Sport.

The post Sorin Cirtu, despre meciul dintre FCSB si CS U Craiova: „E o dezamagire mare ca nu se va juca pe noul stadion” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*