Sorin Paraschiv a „promovat” in Liga a II-a! Ce functie va ocupa fostul stelist

Sorin Paraschiv si-a reziliat contractul cu Vointa Turnu Magurele, echipa de Liga a III-a la care ocupa functia de presedinte, dar nu a dus lipsa de oferte.

Fostul jucator al Stelei a ajuns la o intelegere cu conducerea clubului Academica Clinceni si va ocupa functia de manager general in tabara ilfovenilor. Oficialul in varsta de 36 de ani se va ocupa de transferuri si de relatia dintre jucatori si conducere.

„Sunt manager general incepand de astazi la Academica Clinceni. Ma voi ocupa de relatia dintre jucatori si conducere. De asemenea, ma voi ocupa de toate transferurile care vor fi facute la club. Sunt foarte multi jucatori tineri acum la club. Obiectivul este sa ne clasam cât mai sus in clasament. Asta mi-am dorit tot timpul, sa lucrez cu jucatori tineri. Cred ca este cea mai tânara echipa din Liga a 2-a. Avem un exemplu foarte bun, cel al lui Gica Hagi, care a reusit sa faca performante cu foarte multi jucatori tineri. Asa asteptari am si eu de la acesti baieti”, a spus Paraschiv, potrivit Telekom Sport.

The post Sorin Paraschiv a „promovat” in Liga a II-a! Ce functie va ocupa fostul stelist appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*