Șosele modernizate pe raza comunelor Tomești, Traian Vuia și Fârdea

Consiliul Județean Timiș reabilitează în această perioadă Drumul Județean 684 pe porțiunea Coșava – Tomești Colonie.
Până în prezent s-au realizat circa 8 kilometri, urmând ca până la finalul săptămânii viitoare să fie finalizați și ceilalți trei kilometri. Tot pe raza comunei Tomești, au fost terminate lucrările de asfaltare a drumului care face legătura între Luncanii de Jos – Luncanii de Sus, până în satul Zolt, din comuna vecină Fârdea.

”Asfaltarea a fost finalizată integral, însă momentan nu a fost făcută recepția la drum, pentru că se lucrează la montarea indicatoarelor rutiere. Este un drum spectaculos, la fel ca și cel Transluncani, realizat anii trecuți”, ne-a declarat Costel Medelean, primarul comunei Tomești.

Proiectul a fost realizat cu fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și s-a ridicat la o valoare de 5,5 milioane lei.

Are o lungime totală de 8,5 kilometri, care a deschis un circuit turistic fantastic, cu văi care-ți taie respi­rația, înclinații de peste 30 de grade și nenumărate curbe care traversează un gol alpin prin Luncanii de Sus.

Un alt drum se modernizează și la care se lucrează este cel dintre Surducu Mic, comuna Traian Vuia și Botinești, comuna Bârna, pe o porțiune de aproape doi kilometri. Investiția este realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Articolul Șosele modernizate pe raza comunelor Tomești, Traian Vuia și Fârdea apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*