Specialiștii americani au identificat noi simptome ale COVID-19 în rândul adulților

Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din cadrul Departamentului de Sănătate Publică al Statelor Unite ale Americii a identificat noi simptome ale infectării cu coronavirus în rândul adulților.

CNN scrie că noile semne sunt similare cu simptomele unui sindrom inflamator rar în rândul copiilor (MIS-C).

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Potrivit CDC, până acum, sindromul inflamator multisistemic în rândul adulților (MIS-A) a provocat moartea a cel puțin trei pacienți.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

În cadrul noilor concluzii, cercetătorii au prezentat cazurile a 27 de adulți cu vârsta cuprinsă între 21 și 50 de ani. În cazul lor, infecția cu noul coronavirus a determinat inflamații extreme pe tot corpul, fiindu-le afectacte inima, ficatul și rinichii. Totuși, plămânii nu au fost vătămați, cum se întâmplă în cazul pacienților cu MIS-A.

Mai mult, o treime dintre cei 27 de pacienți au ieșit negativi la testele pentru coronavirus, dar pozitivi la testele de anticorpi, ceea ce înseamnă că fuseseră infectați cu SARS-CoV-2 și se vindecaseră.

Specialiștii CDC atrag atenția asupra faptului că lipsa rezultatului pozitiv nu ar trebui să îi facă pe medici să trimită pacienții cu anumite simptome acasă. 10 din cei 27 de pacienti prezentați în studiul CDC au avut nevoie de îngrijire specială, trei au fost intubați, iar trei au murit. În cazul a doi tineri, primele simptome au fost accidentele vasculare cerebrale severe.

SURSA

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*