Specialiștii recomandă modelele de balerini damă chiar și femeilor mignione

Mama Natură nu a putut înzestra pe toată lumea cu aceleași calități, de aceea există și femei foarte înalte sau foarte scunde. Acestea din urmă intră în categoria femeilor care, potrivit unor opinii, nu ar trebui să poarte balerini damă, teneși sau orice tip de încălțăminte joasă. Fiind foarte scunde, femeile au nevoie de o pereche de încălțăminte mai înaltă.

Lucrurile nu stau așa deloc! Cu siguranță că femeile minione se confruntă cu o serie de provocări zilnice în alegerea ținutelor și încălțărilor care să le ajute să pară mai înalte. Platformele și tocurile le oferă centimetri buni în plus, însă din păcate nu pot fi purtate cu orice ocazie. Când acestea vor să ia o pauză de la tocuri și să își păstreze feminitatea, pot apela la o pereche de balerini eleganți, ușori și confortabili.

Detalii stilistice pentru purtarea unor balerini damă de către femeile scunde

Balerinii pot fi purtate de către femeile mici de statură, mai ales în zilele în care acestea doresc să fie mai lejere, mai confortabile și să aibă ținute feminine. Balerinii pot fi purtați de femeile scunde atât primăvara, vara, cât și toamna. Mahoni.ro le recomandă femeilor minione să poarte balerini damă numai cu pantaloni, nu și cu fuste sau mai ales cu rochii foarte lungi.

Secretul, susțin specialiștii, constă în crearea iluziei optice, și anume îndoirea pantalonilor la bază, astfel încât să își pună în evidență gleznele picioarelor și să creeze impresia unei ținute zvelte și înalte. Pantalonii rulați par mai scurți, iar femeile vor arăta mai înalte chiar și dacă sunt încălțate cu o pereche de balerini fără toc. Delimitarea clara a balerinilor de pantaloni va determina apariția unui efect vizual foarte avantajos.

Totodată, pantalonii rulați le vor oferi femeilor acea lejeritate pe care și-o doresc și o caută în zile mai călduroase și le vor dezvălui frumos gleznele.

Cum se poartă balerinii fără ca femeile să pară demodate?

Balerinii sunt în mare voga în rândul femeilor în societatea modernă actuală și au fost în vogă de foarte mulți ani. Din păcate, unele combinații stilistice determină că alegerea femeilor să pară destul de demodată. Specialiștii și stiliștii recomandă femeilor să respecte unele reguli astfel încât să pară la modă.

Balerinii cu vârful ascuțit sunt foarte la modă, mai ales dacă sunt decorați cu anumite detalii. De asemenea, balerinii în două tonuri, în alb și negru sau în combinații de culori tari sunt foarte la modă. Sunt și modele care pot fi puse în valoare pentru un look mai stylish. Dacă ținuta este minimalistă și croită fix pe corpul femeilor, atunci balerinii cu vârful ascuțit pot aduce un plus de stil acesteia.

Se recomandă evitarea pantalonilor largi și fustelor în A care ajung până la jumătatea gambei, pentru ca purtătoarele să nu pară că au făcut o alegere demodată și lipsită de stil.

Nu în ultimul rând, femeile trebuie să aleagă geanta potrivită pe care să o asorteze la fustă, la pantaloni și la balerini. Gențile de dimensiuni medii și supradimensionate, sau chiar un rucsac chic reprezintă alegerea perfectă!

Articolul Specialiștii recomandă modelele de balerini damă chiar și femeilor mignione apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*