Spectacol aniversar ”45 de ani de teatru”, la Ploieşti, oferit de actriţa Cezara Dafinescu

Ioan Popescu

Vineri, 13 decembrie 2019, nu a fost deloc o zi cu ghinion, ci, dimpotrivă, una de mare admirație artistică. La inițiativa Marthei Maria Mocanu (director al firmei BES România din Ploiești), circa 500 de spectatori, reuniți în Sala ”Europa” a Consiliului Judeţean Prahova, au asistat, timp de peste o oră, la un minirecital de excepţie, intitulat ”Jumătatea mea, bărbatul”, cu actriţa Cezara Dafinescu. A fost, de fapt, un spectacol aniversar: ”45 de ani de teatru”, un dar oferit de Moș Crăciun pentru ploieşteni şi nu numai…
Așezată comod pe un fotoliu în faţa scenei, actrița și-a deschis larg sufletul, vorbind, uneori cu lacrimi în ochi, despre etapele vieții sale, despre tragediile prin care a trecut, mai ales momentul pierderii soțului, Gelu Fronea. ”Atunci, nici nu mai știam pe ce lume sunt!”, a mărturisit actrița.
Mărturisirile sale au fost însoțite de imagini, proiectate pe un panou, ceea ce a sensibilizat şi mai mult publicul. Cineva din sală spunea că, pentru doamna Cezara, ajunsă acum la 71 de ani, pare că timpul a stat pe loc!
De remarcat şi faptul că, la finalul spectacolului, actrița a invitat publicul la… o poză pe scenă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*