Spectatorii amicalului UTA – FK Kolubara Lazervac își pot asigura din timp și accesul la derby-ul cu Rapidul!

Imediat după Rapid, UTA poate fi considerată surpriza plăcută a debutului de sezon. De altfel, giuleștenii și arădenii împart podiumul Ligii 1 cu campioana CFR, care a mers ceas pe plan intern, iar sorții au vrut să avem parte de un așa zis prim moment al adevărului în runda cu numărul 8. Peste 9 zile, la trupa lui Mihai Iosif e oaspetele celei a lui Laszlo Balint, iar interesul publicului arădean în jurul partidei este unul imens.

Până una alta, însă, în weekendul de pauză cauzat de acțiunile echipelor naționale „Bătrâna Doamnă” va disputa primul meci internațional pe noua arenă ce poartă numele baronului Francisc Neuman. FK Kolubara Lazervac, echipă din Serbia înființată în anul 1919, dar promovată în elită în premieră în această vară e adversarul „roș-albilor” sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 19. Campania de vânzare a biletelor la confruntarea cu formația de la sud de Dunăre a început de ieri și continuă astăzi doar pentru abonați. Doar ei sunt aşteptaţi, deocamdată, la demisolul arenei din Calea Aurel Vlaicu, între orele 15 și 19  pentru a-și cumpăra bilete la disputa cu sârbii, cel mai probabil pe locurile acontate tot sezonul la meciurile oficiale ale favoriților acasă. ”Avem și un cadou pentru ei, un poster cu echipa noastră, care a urcat pe locul 3 în Liga I”, – e precizarea celor de la UTA pentru cei mai fideli suporteri ai săi.

Bilete în avans cu Rapid, doar dacă vizionați și amicalul cu sârbii de la Kolubara

Apoi, de joi, 2 septembrie, vânzarea biletelor continuă în același interval orar, 15:00 – 19:00, dar cu alte reguli menite să-i ajute fanii UTA-ei să-și obțină din timp accesul și la derby-ul cu Rapidul. Conducerea clubului a decis ca suporterii care-și cumpără bilet pentru meciul de sâmbătă, cu FK Kolubara, să aibă posibilitatea să-și achiziționeze un tichet și pentru meciul cu Rapid București, programat (deocamdată) vineri, 10 septembrie, ora 21. Fiindcă numărul abonaților e fix, evident gruparea arădeană va tipări același număr de bilete pentru cele două partide, în jur de 5300, care, tot de joi, pot fi procurate și online pe www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing. De menționat ar fi că arădenii care-și iau bilete on-line la meciul cu FK Kolubara au rezervate și bilete pentru meciul cu Rapidul. Acestea vor putea fi ridicate până luni, 6 septembrie 2021, la arena Francisc Neuman, în programul casieriei, pe baza mailului de confirmare a tichetelor pentru jocul cu sârbii. FK Kolubara. Evident, locurile pentru meciul cu Rapid pot fi diferite față de cele din meciul cu FK Kolubara, datorită posesorilor de abonamente.

Prețurile biletelor cu Rapidul, la nivelul celor cu FCSB și Craiova

Revenind, vineri, 3 septembrie, vânzarea biletelor se desfășoară între orele  15 și 19, iar sâmbătă, între 14 și 18. Prețurile biletelor pentru întâlnirea de sâmbătă sunt: Peluza ”Iosif Petschovsky” – 20 de lei; Tribuna II – 30 de lei; Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 40 de lei; VIP – 200 de lei. Pentru meciul cu Rapid, prețurile biletelor aproape se dublează, ca și la confruntările de acasă cu FCSB și CS U Craiova și anume: Peluza ”Iosif Petschovsky” – 30 de lei; Tribuna II – 45 de lei; Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. De menționat ar mai fi că la partida amicală de sâmbătă, accesul spectatorilor pe stadion nu se face în funcție de vaccinuri sau testări anti-COVID și e „la liber” din acest punct de vedere.

Programul casieriei utiste în această săptămână și începutul următoarei:

Miercuri, 1 septembrie: 15:00 – 19:00 (doar pentru abonați)

Joi, 2 septembrie: 15:00 – 19:00

Vineri, 3 septembrie: 15:00 – 19:00

Sâmbătă, 4 septembrie: 14:00 – 18:00

Luni, 6 septembrie: 15:00 – 19:00.

0
0

Articolul Spectatorii amicalului UTA – FK Kolubara Lazervac își pot asigura din timp și accesul la derby-ul cu Rapidul! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*