Speranță pentru Aris! Un lugojean are nevoie de sprijin în lupta cu cancerul

Aris Marta, un lugojean de doar 41 de ani, are nevoie ajutor pentru a învinge cancerul limfatic.
Suma necesară pentru a se face bine este de circa 70.000 de euro.

De nenumărate ori, cancerul, boala nemiloasă care aduce atât de multă suferință în viața oamenilor, a arătat că nu ține cont de vârstă, și nici de alte criterii. Acum, la început de an 2021, este timpul ca întreaga comunitate lugojeană să se unească și să aducă o rază de speranță pentru Aris Marta, un tânăr de 41 de ani care a fost diagnosticat cu cancer limfatic.

Boala a debutat acum 14 luni, iar până în prezent Aris a consultat nenumărați medici specialiști, întâi pentru a primi un diagnostic corect, apoi, când verdictul a fost limfom non-Hodgkin folicular, pentru a primi tratamentul de care are nevoie. Din nefericire, după ce deja a trecut printr-o operație și numeroase ședințe de chimioterapie, care din păcate nu au dat rezultat, situația lui Aris s-a înrăutățit. Tumoarea prezentă în zona mandibulei a început să crească, iar lugojeanul s-a adresat de urgență medicilor din Timișoara și Cluj. Din nou au avut loc ședințe de chimioterapie, dar tot fără rezultat, iar chirurgii din țară pe care i-a consultat în vederea unei posibile operații au ridicat neputincioși din umeri.

Speranța vine din Viena, unde lugojeanul a primit răspuns pozitiv din partea unui chirurg specialist care îl poate opera pentru a-i salva viața, însă operația și tratamentul trebuie efectuate de urgență, deoarece tumoarea a necrozat, s-a spart și riscul de septicemie este uriaș. Suma necesară pentru intervenția chirurgicală și tratamentul de la Viena este de aproximativ 70.000 de euro, bani pe care Aris Marta nu îi are la momentul actual. Cu ajutorul donațiilor, tânărul lugojean are o șansă să se facă bine.

Oamenii cu suflet mare îl pot ajuta, indiferent de sumă, cu o donație în contul deschis la BRD, IBAN RO36BRDE360SV32355313600, cod SWIFT BRDEROBU, titular Aris Richard Marta.

”Sunt uimit, șocat și inima îmi e năpădita de iubire și recunoștință pentru fiecare gând și rugăciune  ce o primesc și acum de partea concretă a vieții, și anume banii necesari tratamentului! Cu ajutorul vostru, fie că e o rugăciune, o lumânare aprinsă sau niște bănuți, nu am cum să nu reușesc. Simt că am o armată de inimi care luptă cu mine! Asta mă obliga să mă fac repede bine și să mă apuc de atât de multele treburi ce mă așteaptă”, transmite, cu optimism, Aris Marta.

Cu cât banii necesari se vor strânge mai repede, șansele ca tânărul lugojean să se facă bine cresc simțitor.

Articolul Speranță pentru Aris! Un lugojean are nevoie de sprijin în lupta cu cancerul apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*