Speriați de pandemie! Tot mai puțini lugojeni frecventează Cinematograful Bela Lugosi

Cinematograful ”Bela Lugosi” din Lugoj va rămâne deschis publicului spectator și în perioada următoare, în ciuda problemelor create de pandemie.

Conform cerințelor, sunt respectate toate măsurile de protecție, de la obligația de purtare a măș­ti­lor, la distanțare și dezinfecție.”Avem contract cu o firmă care face săptămânal dezinfecția prin nebulizare, în zilele când nu avem program cu publicul. Cele două săli au capacitatea de 81, respectiv 57 de locuri, însă respectăm măsurile impuse la jumătate. Din păcate situația s-a schimbat față de perioada bună, de dinainte de declanșarea pandemiei, când filmele rulau cu casa închisă. Acum sunt mai puțini spectatori, odată din cauza măsurilor cerute, dar și pentru că oamenii se tem să mai vină la cinema. De când s-a redeschis cinematograful nu s-a întâmplat să se acopere în totalitate locurile permise”, ne-a declarat Sorin Cârstoiu, directorul Cinematografului ”Bela Lugosi”.

Filme în premieră

Chiar și-așa, personalul care deservește unitatea se străduie să le aducă lugojenilor cele mai bune filme.

”Avem filme bune, cele mai multe fiind premiere pe țară. Oamenii pot găsi programul actualizat al celor care rulează pe site-urile Primăriei Lugoj și Cinemagia, dar și în mass media locală”, ne-a mai spus Sorin Cârstoiu.

Cinematograful este deschis săptămânal, în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Sala Roșie este funcțională în intervalul orar 17 – 20, iar Sala Albastră, între orele 17,30 – 20,30.

Diminețile de sâmbătă și duminică, de la ora 10, sunt dedicate copiilor, când rulează filme de animație, dublate în limba română. La 2D, prețul unui bilet este de 10 lei, iar la 3D este de 15 lei. Tarifele sunt pe jumătate, pentru elevi, studenți și pensionari.

Articolul Speriați de pandemie! Tot mai puțini lugojeni frecventează Cinematograful Bela Lugosi apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*