Spitalul lugojean a semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, pentru computerul tomograf

În plină pandemie, de la Spitalul Municipal din Lugoj mai primim și vești bune.

În sfârșit, s-a semnat con­tractul cu Casa Județeană de Asi­gu­rări de Sănătate, ceea ce face com­puterul tomograf din cadrul spita­lului disponibil pentru toți lu­go­jenii, nu numai pentru cei aduși la urgențe.”Am semnat, în sfârșit, con­tractul cu Casa de Asigurări de Să­nătate. Cei care doresc să be­ne­fi­cie­ze de serviciile computerului to­mograf se pot programa zilnic, pe baza biletelor de trimitere de la me­dici. Scanările CT se fac zilnic între orele 15-20”, spune dr. Erwin Flo­roni, directorul Spitalului Munici­pal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj.

Amintim persoanelor care se adresează Spita­lului Municipal din Lugoj că pro­gramările pentru labo­ratorul de testare RT PCR (testul Co Vid) se fac la telefon 0786.950.932 de luni până vineri, în intervalul orar 8-13.

Programările pentru ambu­lato­riile de specialitate și investigații radio-imagistice (radiografii, eco­grafii și computer tomograf) se fac de luni până vineri, în intervalul orar 7.30 – 13.30, la nr. de telefon 0256.354.912, anunță conducerea Spitalului Municipal ”dr. Teodor Andrei” din Lugoj.

Articolul Spitalul lugojean a semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, pentru computerul tomograf apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*