Posts Tagged ‘ACS Poli’

Cine promovează în Liga 1? Mini sondaj blitz între antrenorii echipelor de Liga 2 din Timișoara. Lupta la titlu văzută din Banat

Care formații promovează direct din Liga 2 și care echipă se va clasa pe locul 3, de baraj spre Liga 1? I-am întrebat pe antrenorii principali ai echipelor timișorene din eșalonul secund, care ne-au împărtășit cu amabilitate părerea dumnealor…

The post Cine promovează în Liga 1? Mini sondaj blitz între antrenorii echipelor de Liga 2 din Timișoara. Lupta la titlu văzută din Banat appeared first on sporttim.ro.

Impresii

Perioada de întrerupere a activității fotbalistice a adus o serie de permutări în loturile echipelor din liga întâi și liga a doua. Ca un déjà vu, George Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat cu emfază noile achiziții, ceea ce nu l-a …

The post Impresii appeared first on sporttim.ro.

Antrenor, bătăi de cap

Fotografie surprinsă la meciul amical jucat miercuri de la ora 11 pe Baza II – UPT din Timișoara între divizionara secundă ACS Poli și CS Millenium Giarmata, din seria vestică a Ligii a III-a, alb-violeții preluați din această iarnă de antrenorul Valeriu Răchită impunându-se cu 1-0 (0-0) prin golul marcat spre final de Dorin Codrea. Al treilea succes la rând la limită, al doilea consecutiv fără gol primit, în program urmând stagiul în Antalya. Fotoreportajul partidei, pe coloana centrală a paginii I și pe cea dedicată primelor 3 divizii în cadrul secțiunii Fotbal.

The post Antrenor, bătăi de cap appeared first on sporttim.ro.

ACS Poli și ASU Politehnica, pe rând miercuri pe Baza II – UPT

Nu mai puțin de 3 meciuri va găzdui miercuri Baza II – UPT, care a preluat ștafeta ca utilitate a folosirii terenului sintetic, atât de căutat în perioada pregătirilor de iarnă, iar după ce șirul jocurilor de verificare va fi inaugurat cu un start matinal și de o divizionară C, după prânz vor evolua pe rând secund divizionarele ACS Poli și ASU Politehnica.

The post ACS Poli și ASU Politehnica, pe rând miercuri pe Baza II – UPT appeared first on sporttim.ro.

ACS Poli preia de 3 ori conducerea: 3-2 (1-1) cu Fortuna, lider în ”D”. Declarații Răchită, Luță + FOTO

La exact șase săptămâni de la naufragiul la Dunăre prin care a preluat din nou ”lanterna roșie” a Ligii 2 la încheierea sezonului de toamnă, ACS Poli a jucat astăzi primul său meci amical din 2019, la numai 4 zile de la startul pregătirilor de iarnă, semn nu atât că n-a mai stat deloc pe gânduri, ci mai ales al permanentei neliniști induse la club prin alunecarea anul trecut pe tobogan, cu posibila destinație implozie, și care picaj a atras amplificarea dificultăților și incertitudinilor încă din aceste prime zile de activitate din ianuarie. Și totuși, după bătăile de cap și de marți încoace, meciul de verificare a fost câștigat, prin preluarea avantajului de 3 ori: ACS Poli – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-2 (1-1).

The post ACS Poli preia de 3 ori conducerea: 3-2 (1-1) cu Fortuna, lider în ”D”. Declarații Răchită, Luță + FOTO appeared first on sporttim.ro.

Palmă întinsă. Stelu Costache este așteptat la Timișoara

Valeriu Răchită vrea să îi întindă o nouă mână de ajutor lui Stelu Costache ”Inventat” de Valeriu Răchită care l-a adus din județ, unde evolua la CSO Plopeni, până la nivelul eșalonului secund, Stelu Costache a ajuns până la porțile echipelor naționale de juniori. Plecarea prahoveanului din funcția de antrenor al Sportului Snagov l-a îndepărtat, la un moment dat, și Citeste mai departe

ACS Poli, alt antrenor la rând. Al patrulea: Valeriu Răchită. Bilanț pe 2018 prin spusele lui Radu Birlică

În insolvență și pe ultimul loc al Ligii 2 la finele sezonului de toamnă într-un 2018 în care pe 2 iunie a retrogradat din Liga 1, ACS Poli Timișoara l-a numit astăzi pe cel de-al patrulea său antrenor din actuala ediție, și anume Valeriu Răchită, după Ganea, Nanu și Cojocaru. Despre acest aspect dar nu numai a vorbit de la ora 10:30 Radu Birlică, administrator special al clubului pe perioada de insolvență, trăgând linie cu un bilanț al anului expus într-o conferință de presă pe care a susţinut-o în faţa jurnaliştilor la UPT – Casa Poli 1 din Bulevardul Regele Ferdinand, numărul 2.

The post ACS Poli, alt antrenor la rând. Al patrulea: Valeriu Răchită. Bilanț pe 2018 prin spusele lui Radu Birlică appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ACS Poli – Daco Getica București 0-0 în Liga 2 pe Electrica

Fotografii realizate la meciul ACS Poli – ASC Daco Getica București, jucat miercuri de la ora 14 pe stadionul ”Electrica” din Timișoara în etapa a 19-a și ultima din turul Ligii 2 și încheiat 0-0.

The post GALERIE FOTO. ACS Poli – Daco Getica București 0-0 în Liga 2 pe Electrica appeared first on sporttim.ro.

Expuneri

Campionatul ligii întâi se dispută după aceleași coordonate: jocuri modeste, arbitraje slabe, spectatori puțini și terenuri execrabile. La partida ”U” Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe, arbitrul Radu Petrescu și-a bătut put și simplu joc de oaspeți, refuzându-le un gol valabil în ultimul minut de joc, chiar dacă el este considerat un arbitru foarte bun de Deaconu et co.

The post Expuneri appeared first on sporttim.ro.

Mixaj

În momentul în care apar probleme în desfășurarea partidelor, forul de specialitate te trimite la regulamentele elaborate de Federația Română de Fotbal. Pe care, de fapt, nimeni nu le respectă. Cum se explică faptul că, deși s-au stabilit condițiile pe care trebuie să le îndeplinească antrenorii pentru a fi numiți la echipe din primele trei ligi, nimeni nu respectă aceste aspecte? Puținii antrenori care respectă regulile și fac studii de specialitate pentru a obține licența sunt luați în derâdere de ceilalți. Cel mai recent exemplu este cel al lui Călin Cojocaru, care este de fapt antrenorul principal la ACS Poli, în timp ce Ștefan Nanu prezintă carnetul de antrenor cu licența aferentă.

The post Mixaj appeared first on sporttim.ro.