Posts Tagged ‘Adrian Văsîi’

România U17, remiză cu Israel într-un meci de pregătire

Reprezentativa Under 17 a României, care va participa în luna martie la Turul de Elită al Campionatului European, a încheiat la egalitate, 0-0, primul joc de verificare din Israel. Partida a avut loc luni, 17 februarie, la baza de pregătire a federației din Israel, Shefayim National Football Centre. Pentru echipa noastră au evoluat: 1. Popa-cpt. […]

LIVE FRF | San Marino U17 – România U17, ora 18:00

Tricolorii U17 încheie miercuri seara partidele din grupa de calificare la EURO pe care au găzduit-o contra selecționatei din San Marino. După 0-1 cu Elveția și 1-0 cu Rusia, elevii lui Adrian Văsîi au nevoie de un succes pentru a merge la Turul de Elită de pe poziția secundă. Partida se joacă la Centrul Național […]

Cu alb-violetul Borbei pe bancă, România U17 pierde acasă debutul în calificări, 0-1 cu Elveția

Selecționata sub 17 ani a României a pierdut joi seară la Mogoșoaia meciul de debut din Grupa 10 a fazei I de calificare din preliminariile UEFA Euro U17, Fink înscriind cu capul în minutul 37, în urma unui corner: 0-1 (0-1) cu Elveția U17. Juniorii B ”tricolori” au în față un joc decisiv duminică tot de la ora 19, tot la Mogoșoaia, cu Rusia, învingătoare cu 7-0 la Buftea în cealaltă partidă a etapei I, contra celor din San Marino. în condițiile în care primele două clasate în cele 13 grupe de calificare precum și 4 naționale de pe locul trei cu cel mai bun punctaj în compania primelor două vor accede la Turul de Elită din martie 2020, fază a doua preliminară în care vor intra în cursă și Spania și Anglia.

The post Cu alb-violetul Borbei pe bancă, România U17 pierde acasă debutul în calificări, 0-1 cu Elveția appeared first on sporttim.ro.

Cu completări de la Deva și Târgu Mureș, Centrul Național de Pregătire Timișoara e în pragul startului în Liga 3

După un sezon de succes la nivel juvenil în Seria de Vest a Ligii Elitelor U19, așadar la categoria superioară de vârstă a juniorilor A, în rândul cărora a izbutit să-și asigure un loc de calificare în semifinalele Campionatului Național, Centrul de Excelență Timișoara a fost redirijat spre fotbalul divizionar de seniori, pe care îl va aborda sub o nouă denumire, Centrul Național de Pregătire Timișoara, și cu unele schimbări la nivelul staff-ului tehnic dar și a componenței lotului.

The post Cu completări de la Deva și Târgu Mureș, Centrul Național de Pregătire Timișoara e în pragul startului în Liga 3 appeared first on sporttim.ro.