Posts Tagged ‘AJF Timiş’

Crește, crește, ”AJF” păzește… Ce mai aștepți, CJ Timiș!? Mâna pe coasă la stadionul ”Dan Păltinișanu”: FOTO NOI

Consiliul Județean Timiș așteaptă pesemne invitații speciale, din moment ce nu s-a reacționat la sesizarea cu suport fotografic lansată recent de Sporttim pe marginea stării de degradare a stadionului ”Dan Păltinișanu”. O nouă raită în jurul arenei, o constatare previzibilă: bălăriile au mai crescut între timp, rod al neglijenței ”păstorilor” locului. Nu vă luați o turmă, căci se îmbolnăvesc oile, dar CJT ar face bine să-i pună coasa în mână președintelui AJF Timiș, drept cea mai practică modalitate de micșorare a taliei ”greului” din administrația stadionului. Nu de alta dar, prin prisma prezenței astăzi la amiază a autovehiculului cu numărul de înmatriculare TM20AJF în parcarea din preajma vestiarelor arenei, conducătorul cu un gabarit care nu face cinste unui diriguitor din lumea sportului era la datorie, în incintă. Însă românul bineînțeles că nu se demite cu asemenea exerciții, ar fi sub demnitatea lui, nu de al său nas fin. Sau despre înțelegerea pe dos a sentimentului respectului de sine, în ton cu sufletul rătăcit al unei nații praf și pulbere.

The post Crește, crește, ”AJF” păzește… Ce mai aștepți, CJ Timiș!? Mâna pe coasă la stadionul ”Dan Păltinișanu”: FOTO NOI appeared first on sporttim.ro.

S-a activat “Principiul dominoului” la AJF Timiș? ”Cu lupa pe ei…” (XXI)

S-au scurs aproape 4 luni de când nu s-a mai jucat nici un meci oficial sub egida AJF Timiș, prilej de reflecție vizavi de cele derulate în ultimii ani în activitatea acestui for. Ferm pe poziții, Observel a rămas ”Cu lupa pe ei…”, astăzi la cel de-al XXI-lea episod.

The post S-a activat “Principiul dominoului” la AJF Timiș? ”Cu lupa pe ei…” (XXI) appeared first on sporttim.ro.

“Incompatibilitatea” – o practică curentă la AJF Timiș. ”Cu lupa pe ei…” (XX)

Pas cu pas Observel a mai atins o nouă ”bornă aniversară“! Cea cu numărul 20. Practic, de 20 de săptămâni îi tot ”țintește“ cu ”lumina reflectorului“ pe gășcarii ocupanți ai sediului de pe str. Pop de Băsești nr. 43.

The post “Incompatibilitatea” – o practică curentă la AJF Timiș. ”Cu lupa pe ei…” (XX) appeared first on sporttim.ro.

“Cuvintele de ordine” la AJF Timiș: Pentru că așa vrem și pentru că putem!!!

Observel semnează ”Cu lupa pe ei…”, la cel de-al XIX-lea episod. 

The post “Cuvintele de ordine” la AJF Timiș: Pentru că așa vrem și pentru că putem!!! appeared first on sporttim.ro.

Observel, ”Cu lupa pe ei…”: XVI. Corectitudine și moralitate ajefistă? “Să nu se revizuiasă, primesc, dar să se schimbe pe ici, pe acolo, prin părțile esențiale!” Partea a II-a

Sporttim continuă să-l găzduiască în pagina I și în secțiunea Fotbal pe Observel, rămas ”Cu lupa pe ei…”, astăzi la cea de-a XVI-a filă. Inițiații bine informați cunosc din consemnările peste ani ale cotidianului că Sporttim a avertizat și prevenit în repetate rânduri în timp apropierea acestor vremuri de pe urmă, marcate de restrângerea libertăților și drepturilor cetățenești, pe calea tiraniei impuse de oculta satanică mondială ce posedă omenirea, acum testată ca nivel al obedienței manifestate la exercițiul de simulare pe viu a unei manipulări de uriașe proporții, ”sperietoarea” poreclită pandemie, probă de microfon ca frugal aperitiv. Ceea ce era esențial de relevat în sensul spuselor lui George Orwell, ”dacă vrei o imagine a viitorului, imaginează-ți un bocanc călcând fața omului – pe vecie”, Sporttim a tot semnalat până la începutul acestui an, după care, odată orchestrația demarată mai pe șleau prin conspirația în derulare, n-a mai fost nimic altceva de zis, toate fuseseră deja scrise la timpul lor. Ce să se mai consemneze? Ce-a făcut fiica Dăbuleniului în ”pandemie” și care dintre soți a mers la cumpărături într-o familie de sportivi? Serios!?! Căci realitatea e că sportul competițional a fost aruncat fără milă dar cu bună știință pe butuci, după ce oricum fusese încălecat, deturnat, pervertit, corupt și folosit peste ani, aici și aiurea. Tăcerea e de aur în absurditatea penibilului actual și lăsăm onoarea aberării despre nimic pe seama și în grija unei cacofonii generale din gama ”dintr-odată știe tot” pe obsesivul subiect al primăverii, și ce mai comedie!, a se pălăvrăgi ”doct”, ”științific” și la nesfârșit despre ceva inexistent acum nici 4 luni pe radarul atotștiutorilor. Asta pentru neinițiații dezinformați care nu pot decât a sări la cele mai eronate concluzii de pe urma actualei linii editoriale a Sporttim, în condițiile în care nu pot percepe altceva decât strict ceea ce văd. Știrea ultimelor 3 luni e doar una, și anume că nu există sport competițional, asta-i realitatea!, ci doar vorbărie prin birouri, așa încât a mai consemna ceva semnificativ și cu rost ține poate de exemplificarea unuia dintre modurile în care sportul a fost întinat moral de șterși interesați adăpându-i-se la sân. Exemplu minuțios reliefat de Observel.

The post Observel, ”Cu lupa pe ei…”: XVI. Corectitudine și moralitate ajefistă? “Să nu se revizuiasă, primesc, dar să se schimbe pe ici, pe acolo, prin părțile esențiale!” Partea a II-a appeared first on sporttim.ro.

”Servitorii cauzei“ și ”cămeșile albe“ ale AJF Timiș

Același ”porumbel“, ce și-a făcut cuib sub noua streașină a AJF Timiș, reconstruită, ca tot sediul de altfel, cică cu fonduri federale – așa cum susține marele președinte Romeo Malac – mi-a adus la cunoștință faptul că, ceea ce anticipam și prevesteam, respectiv că boss-ii de pe Pop de Băsești 43 vor continua să nege și să susțină că tot ce publicăm sunt doar niște minciuni și prostii, se dovedește a fi perfect… adevărat. Și ”minciunile“ sunt, cică, debitate de un ”nebun, care a cumpărat ziarul”, frustrat de faptul că nu a prins loc de vicepreședinte, pentru că avea dosarul neconform condițiilor impuse de Statut.

The post ”Servitorii cauzei“ și ”cămeșile albe“ ale AJF Timiș appeared first on sporttim.ro.

Niscaiva fudulii ajefiste asezonate cu minciunele gogonate

Observel semnează în rubrica de pe coloana dreaptă din pagina 1 în Sporttim: ”Cu lupa pe ei…” (XIII). O ”muscă“ aterizată din întâmplare la ceas de seară pe lampa de pe birou, mi-a semnalat un subiect numai bun de pus ”Lupa pe ei…“!

The post Niscaiva fudulii ajefiste asezonate cu minciunele gogonate appeared first on sporttim.ro.

Comitete și comiții puse pe ”albit“ conducătorii ”iubiți“…!

Situația curentă din întreaga lume a impactat, normal, și România, fotbalul numărându-se printre… ”afectați și infectați“! Faptul că fotbalul, ca și multe alte activități, s-a oprit în loc, a condus la pierderi pentru o serie de categorii socio-profesionale. Jucătorii au rămas fără venituri sau cu veniturile mult diminuate, la fel arbitrii și oficialii delegați au rămas fără “obiectul muncii”…

The post Comitete și comiții puse pe ”albit“ conducătorii ”iubiți“…! appeared first on sporttim.ro.

TIMIȘ | Bareme reduse la jumătate pentru toți oficialii de joc!

Romeo Malac, președintele AJF Timiș, dorește să sprijine echipele din județ în contextul pandemiei și a convocat un Comitet de Urgență în acest week-end pentru prime măsuri de susținere a activității fotbalistice locale la reluarea competițiilor. Efectele pandemiei sunt tot mai accentuate iar consecințele asupra situației financiare a cluburilor, mai ales în contextul întreruperii competițiilor, […]

Scurt și la obiect: pe principiul… “și așa nu reclamă nimeni”! Cu lupa pe ei… (X)

Încet, încet, “lupa” a ajuns la prima bornă! Zece! După ce, în precedentele apariții, Observel a pus “lupa” pe o serie de aspecte statutare și regulamentare încălcate de „înscăunații” AJF Timiș, pe care le-a explicat pentru bună înțelegere, acum ar fi rândul semnalării câtorva aspecte care evidențiază disprețul conducerii AJF față de respectarea prevederilor statutului și regulamentelor, ce ar trebui să guverneze activitatea asociației și a membrilor afiliați.

The post Scurt și la obiect: pe principiul… “și așa nu reclamă nimeni”! Cu lupa pe ei… (X) appeared first on sporttim.ro.