Posts Tagged ‘alegeri’

AUDIO – EXCLUSIV / Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în studioul Sport Total FM: „Astăzi avem venituri de peste 19 milioane de euro, exclusiv din surse private!”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost invitatul special al lui Daniel Nazare în cadrul emisiunii „Morning Sport”. Șeful de la Casa Fotbalului a fost prezent în studioul Sport Total FM pentru a vorbi despre obiectivele sale în

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Președintele FRF, Răzvan Burleanu, în studioul Sport Total FM: „Astăzi avem venituri de peste 19 milioane de euro, exclusiv din surse private!” apare prima dată în Sport Total FM.

EXCLUSIV / Președintele FRF, Răzvan Burleanu, vine în studioul Sport Total FM vineri, de la ora 9:30!

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este invitatul special al lui Daniel Nazare, vineri, de la ora 9:30, în cadrul emisiunii „Morning Sport”. Șeful de la Casa Fotbalului va fi prezent în studioul Sport Total FM pentru a vorbi

Articolul EXCLUSIV / Președintele FRF, Răzvan Burleanu, vine în studioul Sport Total FM vineri, de la ora 9:30! apare prima dată în Sport Total FM.

Mircea Sandu, dezgustat de acțiunile lui Răzvan Burleanu: „M-am scârbit definitiv şi irevocabil”

Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a vorbit despre campania desfășurată de actualul conducător al fotbalului românesc și s-a declarat dezgustat de comportamentul acestuia. „Nașul” a fost surprins că Ionuț Lupescu nu a reușit să câștige alegerile,

Articolul Mircea Sandu, dezgustat de acțiunile lui Răzvan Burleanu: „M-am scârbit definitiv şi irevocabil” apare prima dată în Sport Total FM.

Un club din România a anunțat că se desființează în semn de protest față de realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF!

Realegerea lui Răzvan Burleanu în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal nu a rămas fără urmări. Un club din România a anunțat că se retrage din campionat în semn de nemulțumire față de rezultatele alegerilor din acest an.

Articolul Un club din România a anunțat că se desființează în semn de protest față de realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF! apare prima dată în Sport Total FM.

Marius Șumudică vrea să îl detroneze pe Burleanu peste patru ani: „Trebuie să luptăm”

Marius Șumudică antrenează în Turcia, dar este la curent cu toate evenimentele din fotbalul românesc. Acesta a vorbit despre alegerea lui Răzvan Burleanu pentru a doua oară în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal și nu îl condamnă

Articolul Marius Șumudică vrea să îl detroneze pe Burleanu peste patru ani: „Trebuie să luptăm” apare prima dată în Sport Total FM.

AUDIO – EXCLUSIV / Marcel Pușcaș: „Dacă asta înseamnă dezvoltarea fotbalului românesc, eu cu mândrie mă retrag din fotbal”

Marcel Pușcaș, candidat la șefia Federației Române de Fotbal, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre alegerile pierdute miercuri, cu doar opt voturi obținute din partea celor prezenți în Sala „Nicolae Dobrin” din „Casa Fotbalului”. „Dacă am avut

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Marcel Pușcaș: „Dacă asta înseamnă dezvoltarea fotbalului românesc, eu cu mândrie mă retrag din fotbal” apare prima dată în Sport Total FM.

Ilie Drăgan: „Era o problemă dacă aveam un vot, pentru că nu ştiam cine m-a votat, dar aşa sunt liniştit, fără niciun vot”

Ilie Drăgan, cel de-al patrulea candidat la șefia Federației Române de Fotbal, nu a primit niciun vot în urma alegerilor de miercuri, dar nu este supărat. Acesta s-a declarat chiar liniștit că nu trebuie să își bată capul să afle

Articolul Ilie Drăgan: „Era o problemă dacă aveam un vot, pentru că nu ştiam cine m-a votat, dar aşa sunt liniştit, fără niciun vot” apare prima dată în Sport Total FM.

Mircea Lucescu, reacție dură după realegerea lui Burleanu la șefia FRF: „Performanța să o facă de acum futsal și fetele! Ele au decis viitorul!”

Mircea Lucescu a fost prezent la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal, în calitate de susținător al lui Ionuț Lupescu și s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat miercuri, la „Casa Fotbalului”. „Il Luce” era convins că Lupescu va câștiga

Articolul Mircea Lucescu, reacție dură după realegerea lui Burleanu la șefia FRF: „Performanța să o facă de acum futsal și fetele! Ele au decis viitorul!” apare prima dată în Sport Total FM.

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile în primul tur cu 168 de voturi!

UPDATE 16:43 / Răzvan Burleanu este vechiul și noul președinte al Federației Române de Fotbal încă din primul tur al alegerilor de astăzi! Peste 150 de voturi a adunat acesta. Drăgan 0 voturi, Pușcaș 8 voturi, Lupescu 78 voturi, Burleanu

Articolul Răzvan Burleanu a câștigat alegerile în primul tur cu 168 de voturi! apare prima dată în Sport Total FM.

Universitarul Cornel Ungureanu, reconfirmat în fruntea breslei scriitorilor timișeni

Adunarea generală a membrilor filialei Timișoara a Uniunii Scriitorilor din România, desfășurată joi, la Casa Adam Muller Guttenbrunn, a avut ca principal obiectiv alegerea conducerii locale și naționale a condeierilor din România. După aproape patru ore de dezbateri și polemici, în care candidații la nivel local și național și-au prezentat programele, rezultatul alegerilor pentru filiala U.S.R. Timișoara au reconfirmat președinția universitarului timișorean Cornel Ungureanu., care s-a impus, ca și acum cinci ani, în fața contracandidatului său, scriitorul Lucian Alexiu. Ca reprezentant al filialei în Consiliul Național U.S.R. a fost ales Marian Odangiu. Cu același prilej, s-a votat și consiliul de conducere al filialei. Pentru următorii cinci ani, acesta va fi compus din Cornel Ungureanu, Marian Odangiu, Lucian Alexiu, Robert Șerban și Claudiu T. Arieșan. Au fost prezenți și patru din cei cinci candidați pentru conducerea națională a Uniunii Scriitorilor: Dan Lungu, Nicolae Manolescu, Ștefan Mitroi și Simona Vasilache. Votul final va fi cunoscut doar după ce toate filialele din țară se vor exprima prin vot. În afara candidaților, au luat cuvântul membrii conducerii actuale a uniunii, precum Gabriel Chifu și Varujan Vosganian, dar și avocata Corina Popescu, care a depus o muncă titanică în instanță în apărarea U.S.R. Polemici mai […]