Posts Tagged ‘Alexandra Lunca’

Fortuna, scor la startul în play-off-ul Ligii 1

Prim-divizionarele de fotbal ale Timișului sunt primele câștigătoare în faza play-off a ediției 2018-2019 în Liga 1, Alexandra Lunca deschizând scorul după mijlocul primei reprize a meciului acasă de astăzi și completându-și contribuția spre final cu o ”dublă”, după ce Bianca Ienovan dubla avantajul în primul sfert de oră al părții secunde: ACS Fortuna Becicherecu Mic – ACS Heniu Prundu Bârgăului 4-0 (1-0).

The post Fortuna, scor la startul în play-off-ul Ligii 1 appeared first on sporttim.ro.

Alexandra Lunca: „Secretul Fortunei îl reprezintă munca și dorința de a ne depăși limitele”

Fortuna Becicherecu Mic este marea surpriză a începutului de an în fotbalul feminin din România. Echipa bănățeană are trei victorii, două în campionat și una în Cupa României. Campioană cu Olimpia Cluj în șase rânduri, Alexandra Lunca, 23 de ani, atacantul echipei Fortuna, spune că secretul reușitei echipei din Becicherecu Mic e reprezentat de muncă […]

Copie la indigo la Dunăre, ascensiune pe locul 2: U Galați – Fortuna 0-1

Fotbalistele prim-divizionare de la Fortuna Becicherecu Mic au câștigat din nou în deplasare cu același 0-1, două victorii afară din două apariții în 2019 în returul Ligii 1, urcând astfel pe poziția secundă în clasament: Universitatea Galaţi – ACS Fortuna Becicherecu Mic 0-1 (0-0).

The post Copie la indigo la Dunăre, ascensiune pe locul 2: U Galați – Fortuna 0-1 appeared first on sporttim.ro.