Posts Tagged ‘Anca’

Șiria a dat o mână de ajutor Cermeiului pentru pregătirea meciului cu Hermannstadtul, dar și pentru: „A vedea jucătorii noștri ce înseamnă un nivel profesionist”

Articolul Șiria a dat o mână de ajutor Cermeiului pentru pregătirea meciului cu Hermannstadtul, dar și pentru: „A vedea jucătorii noștri ce înseamnă un nivel profesionist” apare prima dată în sportarad.

Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă”

Articolul Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime”

Articolul Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime” apare prima dată în sportarad.

Petruescu nu vrea să facă înmormântare după eșecul cu Cermeiul, iar Anca punctează: „Rezultat meritat, am dat dovadă de caracter revenind de la 0-1”

Articolul Petruescu nu vrea să facă înmormântare după eșecul cu Cermeiul, iar Anca punctează: „Rezultat meritat, am dat dovadă de caracter revenind de la 0-1” apare prima dată în sportarad.

Lugojul naște amintiri plăcute pentru utisto-cermeiani: „Deși contextul și miza sunt diferite, cu spiritul de la acel baraj putem ține piept oricui”

Articolul Lugojul naște amintiri plăcute pentru utisto-cermeiani: „Deși contextul și miza sunt diferite, cu spiritul de la acel baraj putem ține piept oricui” apare prima dată în sportarad.

Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!”

Articolul Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!” apare prima dată în sportarad.

Anca: „Era important să legăm victoriile” v.s. Petcu: „Cu o așa competiție, jucătorii noștri nu au cum să nu crească”

Articolul Anca: „Era important să legăm victoriile” v.s. Petcu: „Cu o așa competiție, jucătorii noștri nu au cum să nu crească” apare prima dată în sportarad.

Gligor a semnat cu Cermeiul și ar putea debuta chiar mâine pentru trupa lui Nagy și Anca

Articolul Gligor a semnat cu Cermeiul și ar putea debuta chiar mâine pentru trupa lui Nagy și Anca apare prima dată în sportarad.

Cermeiul îi așteaptă pe puștii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara cu o primă specială pe masă

Articolul Cermeiul îi așteaptă pe puștii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara cu o primă specială pe masă apare prima dată în sportarad.

Anca, după primul succes extern al Cermeiului: „Ne-am prea jucat cu ocaziile, dar nu s-a pus problema învingătoarei. UTA nu are mijlocaș ca Buia!”

Articolul Anca, după primul succes extern al Cermeiului: „Ne-am prea jucat cu ocaziile, dar nu s-a pus problema învingătoarei. UTA nu are mijlocaș ca Buia!” apare prima dată în sportarad 2017.