Posts Tagged ‘arbitru asistent’

Arbitru în Divizia D Timiș? Delegat la un club din Campionatul Județean Timiș? Ori membru al CEx al AJF Timiș? Sau toate la un loc?

Fotbalul județean timișean are o componență numerică destul de semnificativă în ceea ce privește cluburile implicate, cele mai multe din țară comparativ cu alte județe, dar loturile de arbitri și observatori respectiv grupul delegaților formațiilor trebuie că nu sunt tocmai foarte populate din moment ce se mai ivește măcar câte un caz în care un trimis al AJF Timiș activează în același sezon și la o echipă participantă în întreceri.

The post Arbitru în Divizia D Timiș? Delegat la un club din Campionatul Județean Timiș? Ori membru al CEx al AJF Timiș? Sau toate la un loc? appeared first on sporttim.ro.

În Campionatul Municipal Lugoj, jocuri la care observatorul de arbitri este înlocuit cu un arbitru asistent în tur

În Campionatul Municipal Lugoj, care a suferit în actualul sezon retragerea din întrecere a unor cluburi, și anume AS Micro I și liderul AS Coșteiu, s-a consemnat în ultimele runde din luna martie și absența unui observator de arbitri, delegat la meciuri din etapele a 17-a și a 18-a, dar înlocuit în rolul său de o altă persoană, care a activat în cursul turului ca arbitru asistent. 

The post În Campionatul Municipal Lugoj, jocuri la care observatorul de arbitri este înlocuit cu un arbitru asistent în tur appeared first on sporttim.ro.

Cel mai bun arbitru asistent din Cluj, senator la UBB? Cum vrea Cosmin Bogdan să dea lovitura în 2019

Recunoscut drept un centru universitar important în Europa, Clujul nu duce lipsă de talente nici pe plan sportiv. Cosmin Bogdan, declarat cel mai bun arbitru asistent al anului 2018, vrea acum să facă performanţă în ambele domenii şi să candideze la o funcţie importantă în relaţia cu Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB). Student în ultimul an la […]