Posts Tagged ‘ASU Politehnica’

Liga 2. Oaspeții, neînvinși sâmbătă. Numai 3 goluri până la pauză în cele 20 marcate în 8 jocuri

Primul calup din sezonul de primăvară al Ligii 2 cu 3 etape într-o săptămână a fost inaugurat vineri cu un succes al gazdelor la un scor de forfait, dar continuarea rundei a XXVIII-a a consemnat sâmbătă 3 remize și chiar 4 victorii în deplasare, inclusiv a argeșenilor de la CS Mioveni la Cluj. 

The post Liga 2. Oaspeții, neînvinși sâmbătă. Numai 3 goluri până la pauză în cele 20 marcate în 8 jocuri appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, 0-0 cu LPS Banatul în Campionatul Național U19, 4-1 tot acasă cu reșițenii la juniori B

Remiză albă în duelul timișorean din cea de-a III-a etapă a returului în Seria 7 din Campionatul Național de juniori mari, sub 19 ani, categorie secundă valorică a întrecerii, inferioară Ligii Elitelor. S-a bifat etapa a XII-a, în care alb-violeții, învingători în precedentele două apariții oficiale din retur, au încheiat la egalitate cu concitadinii învingători în prima rundă, după care au stat: ASU Politehnica U19 – LPS Banatul U19 0-0.

The post ASU Politehnica, 0-0 cu LPS Banatul în Campionatul Național U19, 4-1 tot acasă cu reșițenii la juniori B appeared first on sporttim.ro.

Liga 2. Șase neînvinse în 2019, 4 fără succes. Bănățene în secetă de goluri și fără victorie contra unor echipe mai îndepărtate decât… Aradul. Timișorenele, pe 15-20 la goluri marcate în 25 de etape

Nou promovata Petrolul a mai dres busuiocul pentru formațiile gazdă prin a câștiga marți seară acasă, la Ploiești, la încheierea etapei a 25-a în Liga 2, a patra rundă din 2019 dar și a treia consecutivă dominată de formațiile vizitatoare, atât ca victorii în plus cât și ca număr mai mare de goluri marcate. Prahovenii au confirmat astfel regula acestor prime 360 de minute de joc din noul an, legată de invincibilitatea cvintetului fruntaș la reluarea returului, generând implicit o desprindere la zece puncte de a șasea clasată, față de cele numai 3 la încheierea lui 2018. De aceea, și o ierarhie parțială a acestor prime șase ore de fotbal secund divizionar din 2019 conferă indiciile sale…

The post Liga 2. Șase neînvinse în 2019, 4 fără succes. Bănățene în secetă de goluri și fără victorie contra unor echipe mai îndepărtate decât… Aradul. Timișorenele, pe 15-20 la goluri marcate în 25 de etape appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin 2003 1-3 (1-2)

Cuplajul internațional amical româno-sârb a continuat sâmbătă după-amiază cu un alt meci între alb-violeți și vecinii de la sud: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin juniori 2003 1-3 (1-2).

The post GALERIE FOTO: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin 2003 1-3 (1-2) appeared first on sporttim.ro.

Sâmbătă și duminică, alte jocuri amicale. Program: oră, teren

La mijlocul acestei săptămâni, miercuri și joi, s-au jucat alte două meciuri amicale, și anume ASU Politehnica juniori 2003 – CS Viitorul Oradea juniori 2003 4-2 (2-0), pentru timişoreni înscriind Alexandru Gaşpar, Mihai Jorza, Ralf Kunh şi Ilie Velcan, respectiv Cocoşul Orţişoara – Ripensia Timişoara U19 8-0 (4-0), însă mult mai multe partide de verificare vor avea loc la sfârșitul săptămânii, după următorul program…

The post Sâmbătă și duminică, alte jocuri amicale. Program: oră, teren appeared first on sporttim.ro.

Impresii

Perioada de întrerupere a activității fotbalistice a adus o serie de permutări în loturile echipelor din liga întâi și liga a doua. Ca un déjà vu, George Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat cu emfază noile achiziții, ceea ce nu l-a …

The post Impresii appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră

Chiar dacă unele divizionare timișorene nu se mai pregătesc momentan pe plan local, antrenându-se peste mări și țări, programul jocurilor de verificare anunțate pentru acest prim weekend din februarie pe malurile Begăi și în județ este cât se poate de bogat. Iată-l, cu date și ore…

The post Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră

Chiar dacă unele divizionare timișorene nu se mai pregătesc momentan pe plan local, antrenându-se peste mări și țări, programul jocurilor de verificare anunțate pentru acest prim weekend din februarie pe malurile Begăi și în județ este cât se poate de bogat. Iată-l, cu date și ore…

The post Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră appeared first on sporttim.ro.

ACS Poli și ASU Politehnica, pe rând miercuri pe Baza II – UPT

Nu mai puțin de 3 meciuri va găzdui miercuri Baza II – UPT, care a preluat ștafeta ca utilitate a folosirii terenului sintetic, atât de căutat în perioada pregătirilor de iarnă, iar după ce șirul jocurilor de verificare va fi inaugurat cu un start matinal și de o divizionară C, după prânz vor evolua pe rând secund divizionarele ACS Poli și ASU Politehnica.

The post ACS Poli și ASU Politehnica, pe rând miercuri pe Baza II – UPT appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica – ACS Carani 5-0 (1-0): FOTO. Petruescu: ”A fost în primul rând un test psihic, căci am ajuns la stadion la 9:30 și ne-a prins ora 16”

Așa zisa ”încălzire globală”, una dintre diversiunile fățișe din miile de subterfugii ascunse în orchestrarea ocultei pe pielea majorității în mizerabilele vremuri actuale, a dat de furcă și astăzi sportivilor localnici, la ora pregătirilor prin joc din ultimul weekend al lunii ianuarie. A durat mai mult deszăpezirea decât meciul amical în sine, dar ”antrenamentele” au meritat, încărcare a bateriilor în perspectiva sezonului de primăvară, și acela cel mai probabil cu ”capriciile” sale marca HAARP: ASU Politehnica Timișoara – ACS Carani 5-0 (1-0).

The post ASU Politehnica – ACS Carani 5-0 (1-0): FOTO. Petruescu: ”A fost în primul rând un test psihic, căci am ajuns la stadion la 9:30 și ne-a prins ora 16” appeared first on sporttim.ro.