Posts Tagged ‘ASU Politehnica’

GALERIE FOTO: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin 2003 1-3 (1-2)

Cuplajul internațional amical româno-sârb a continuat sâmbătă după-amiază cu un alt meci între alb-violeți și vecinii de la sud: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin juniori 2003 1-3 (1-2).

The post GALERIE FOTO: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin 2003 1-3 (1-2) appeared first on sporttim.ro.

Sâmbătă și duminică, alte jocuri amicale. Program: oră, teren

La mijlocul acestei săptămâni, miercuri și joi, s-au jucat alte două meciuri amicale, și anume ASU Politehnica juniori 2003 – CS Viitorul Oradea juniori 2003 4-2 (2-0), pentru timişoreni înscriind Alexandru Gaşpar, Mihai Jorza, Ralf Kunh şi Ilie Velcan, respectiv Cocoşul Orţişoara – Ripensia Timişoara U19 8-0 (4-0), însă mult mai multe partide de verificare vor avea loc la sfârșitul săptămânii, după următorul program…

The post Sâmbătă și duminică, alte jocuri amicale. Program: oră, teren appeared first on sporttim.ro.

Impresii

Perioada de întrerupere a activității fotbalistice a adus o serie de permutări în loturile echipelor din liga întâi și liga a doua. Ca un déjà vu, George Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat cu emfază noile achiziții, ceea ce nu l-a …

The post Impresii appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră

Chiar dacă unele divizionare timișorene nu se mai pregătesc momentan pe plan local, antrenându-se peste mări și țări, programul jocurilor de verificare anunțate pentru acest prim weekend din februarie pe malurile Begăi și în județ este cât se poate de bogat. Iată-l, cu date și ore…

The post Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră

Chiar dacă unele divizionare timișorene nu se mai pregătesc momentan pe plan local, antrenându-se peste mări și țări, programul jocurilor de verificare anunțate pentru acest prim weekend din februarie pe malurile Begăi și în județ este cât se poate de bogat. Iată-l, cu date și ore…

The post Jocuri amicale la sfârșitul săptămânii. Program: teren, dată, oră appeared first on sporttim.ro.

ACS Poli și ASU Politehnica, pe rând miercuri pe Baza II – UPT

Nu mai puțin de 3 meciuri va găzdui miercuri Baza II – UPT, care a preluat ștafeta ca utilitate a folosirii terenului sintetic, atât de căutat în perioada pregătirilor de iarnă, iar după ce șirul jocurilor de verificare va fi inaugurat cu un start matinal și de o divizionară C, după prânz vor evolua pe rând secund divizionarele ACS Poli și ASU Politehnica.

The post ACS Poli și ASU Politehnica, pe rând miercuri pe Baza II – UPT appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica – ACS Carani 5-0 (1-0): FOTO. Petruescu: ”A fost în primul rând un test psihic, căci am ajuns la stadion la 9:30 și ne-a prins ora 16”

Așa zisa ”încălzire globală”, una dintre diversiunile fățișe din miile de subterfugii ascunse în orchestrarea ocultei pe pielea majorității în mizerabilele vremuri actuale, a dat de furcă și astăzi sportivilor localnici, la ora pregătirilor prin joc din ultimul weekend al lunii ianuarie. A durat mai mult deszăpezirea decât meciul amical în sine, dar ”antrenamentele” au meritat, încărcare a bateriilor în perspectiva sezonului de primăvară, și acela cel mai probabil cu ”capriciile” sale marca HAARP: ASU Politehnica Timișoara – ACS Carani 5-0 (1-0).

The post ASU Politehnica – ACS Carani 5-0 (1-0): FOTO. Petruescu: ”A fost în primul rând un test psihic, căci am ajuns la stadion la 9:30 și ne-a prins ora 16” appeared first on sporttim.ro.

FOTO. ASU Politehnica – Centrul Național de Pregătire 2-3 (0-1, 0-1, 2-1)

Învinși în ultimele două apariții pe ”Dan Păltinișanu”, alb-violeții de la ASU Politehnica sunt nu doar înaintea primei deplasări în afara Timișoarei la final de săptămână după peste o lună de zile de la remiza 1-1 la Daco-Getica, dar în fața a două partide consecutive cu ex-lideri ai Ligii 2 din Ilfov. Căci după meciul de sâmbătă de la 11 de la Clinceni cu ACS FC Academica, va urma și cel din etapa a 16-a cu CS Sportul Snagov, de luni 12 noiembrie de la ora 18, programare pe seama căreia bănățenii s-au arătat afectați la aflarea veștii parvenite în timpul jocului amical de astăzi, ASU Politehnica Timişoara – Centrul Național de Pregătire Timişoara 2-3 (0-1, 0-1, 2-1).

The post FOTO. ASU Politehnica – Centrul Național de Pregătire 2-3 (0-1, 0-1, 2-1) appeared first on sporttim.ro.

Echipele din România, în general mai greu de ținut pasul în săptămâni cu intermediare

După cum a început această rundă a XI-a din turul Ligii 2, o etapă peste săptămână, cu categorice succese acasă ale favoritelor din prima pătrime a ierarhiei, s-a mai confirmat o dată că majoritatea grupărilor autohtone n-au capacitatea de a face față intermediarelor, formațiile cu șansa a doua preferând să sacrifice pur și simplu partidele din deplasare cu sorți realmente mici de izbândă pe teren advers, într-o drămuire a forțelor pentru abordarea cu șanse cât mai mari a meciurilor acasă care urmează. Acesta este potențialul real al majorității competitoarelor din eșalonul secund, unul limitat, ceea ce a rezultat și din această etapă.

The post Echipele din România, în general mai greu de ținut pasul în săptămâni cu intermediare appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, sâmbătă la 12 pe ”Dan Păltinișanu”: ”Jocului cu Farul îi acordăm maximă importanță și atenție!” Declarații Petruescu, Bozian, Coadă

S-a ajuns, iată!, și la mijlocul turului în Liga 2, etapa a X-a începând ieri la Pitești cu jocul FC Argeș – Petrolul 3-0, prin care ”violeții” din Trivale au sărit în ierarhie pe locul 2, peste prahoveni, și continuând astăzi de la 11 cu meciul CS Balotești – Academica Clinceni 1-3, ceea ce a adus încă o urcare pe poziția secundă în nici 24 de ore. Runda continuă azi de la ora 16 cu Pandurii – UTA, urmând ca ultima partidă de sâmbătă să se dispute pe arena ”Dan Păltinișanu”, ASU Politehnica – ASSCS Farul, televizată de la ora 12 și înaintea căreia din efectivul bănățenilor au vorbit astăzi de la 12:30 antrenorul principal Cosmin Petruescu și jucătorii Bogdan Bozian și Ionuț Coadă.

The post ASU Politehnica, sâmbătă la 12 pe ”Dan Păltinișanu”: ”Jocului cu Farul îi acordăm maximă importanță și atenție!” Declarații Petruescu, Bozian, Coadă appeared first on sporttim.ro.