Posts Tagged ‘ASU Politehnica’

ASU Politehnica – Rapid 0-0. Declarații… Benga: ”De ce îmi era frică, n-am scăpat” Pancu: ”În aceste condiții, cred că promovarea ar fi un miracol pentru Rapid”

ASU Politehnica și Rapid București au remizat alb la Timișoara în matineul duminical din etapa a XXIII-a în Liga 2, alb-violeții cu cele mai puține goluri primite în acest campionat dintre divizionarele secunde încheind încă un meci fără a scoate balonul din propria poartă. Alb-vișiniii din capitală au jucat aproape întreaga partidă în inferioritate numerică, după ce încheiau în 10 și confruntarea de marți de la Voluntari, la debutul lor oficial în 2020, unul bifat abia astăzi în cazul bănățenilor. Dar iată ce-au spus antrenorii după 0-0…

The post ASU Politehnica – Rapid 0-0. Declarații… Benga: ”De ce îmi era frică, n-am scăpat” Pancu: ”În aceste condiții, cred că promovarea ar fi un miracol pentru Rapid” appeared first on sporttim.ro.

Fără pași greșiți în amicale: ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 (2-0). Benga: ”Am avut prospețime mai mare și vigoare”

S-a reluat returul Ligii 2, alb-violeții fiind nevoiți să mai aștepte însă startul oficial în 2020, ceea ce le-a permis disputarea încă unui meci amical internațional, câștigat sâmbătă după-amiază, așa încât concluzia după șirul partidelor de verificare este că l-au parcurs fără înfrângere în pregătiri… ASU Politehnica Timișoara – FK Zemun 2-1 (2-0).

The post Fără pași greșiți în amicale: ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 (2-0). Benga: ”Am avut prospețime mai mare și vigoare” appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, prezentare a noutăților: FOTO

A șasea în clasament după sezonul de toamnă, ASU Politehnica va porni ultima la drum la reluarea returului în Liga 2, programată săptămâna aceasta, când însă va sta, așteptând runda următoare, în care va sosi nou-promovata Rapid. Până una alta, alb-violeții de pe ”Știința” și-au prezentat astăzi noutățile din lot, pregătirile de iarnă continuând și printr-un nou meci amical internațional, sâmbătă, cu cei din Zemun.

The post ASU Politehnica, prezentare a noutăților: FOTO appeared first on sporttim.ro.

Bogat program de weekend: meciuri amicale. Ziua, ora, terenul

Bate la ușă ultimul sfârșit de săptămână înaintea reluării returului Ligii 2, dar cum debutul sezonului de primăvară în eșaloanele inferioare va veni la ceas de martie, pregătirile de iarnă prin jocuri sunt la tot mai mare preț în miez de februarie. Lista meciurilor de verificare de zilele viitoare, cât se poate de lungă, fără a avea pretenția că ar fi neapărat și completă. 

The post Bogat program de weekend: meciuri amicale. Ziua, ora, terenul appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Radnicki Zrenjanin 3-1

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul amical internațional jucat de ASU Politehnica și Radnicki Zrenjanin miercuri după-amiază pe terenul sintetic al Bazei II – UPT din Timișoara și câștigat de alb-violeții din Liga 2 cu 3-1 în fața oaspeților sârbi. Cronica, într-o consemnare anterioară.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Radnicki Zrenjanin 3-1 appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica Timişoara – Radnicki Zrenjanin (Serbia) 3-1 (1-1): FOTO. Benga: ”Greu am găsit soluții de a ieși din acest pressing, dar am venit cu un plus din acest meci, am răspuns și noi la un moment dat cu agresivitate”

Alb-violeții au câștigat meciul amical internațional găzduit în această după-amiază, divizionarii secunzi întrecându-i pe vecinii sârbi din eșalonul trei: ASU Politehnica Timişoara –  Radnicki Zrenjanin 3-1 (1-1). Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la Baza II – UPT de la ora 14 sub forma a două reprize a câte 50 de minute, formația gazdă desprinzându-se spre final. 

The post ASU Politehnica Timişoara – Radnicki Zrenjanin (Serbia) 3-1 (1-1): FOTO. Benga: ”Greu am găsit soluții de a ieși din acest pressing, dar am venit cu un plus din acest meci, am răspuns și noi la un moment dat cu agresivitate” appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale: alte rezultate, marcatori

A fost cel mai bogat sfârșit de săptămână pe dreptunghiul verde timișean de la începutul anului 2020, sâmbătă și duminică jucându-se şi alte meciuri de verificare în pregătirile de iarnă. Spicuim dintre acestea…

The post Jocuri amicale: alte rezultate, marcatori appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale la sfârșit de săptămână: program. Ultimele rezultate

Al doilea sfârșit de săptămână din luna februarie este bogat în meciuri de verificare din perioada pregătirilor de iarnă. Mai jos, programul jocurilor, cu ora și locul disputării…

The post Jocuri amicale la sfârșit de săptămână: program. Ultimele rezultate appeared first on sporttim.ro.

Festival de goluri pe ploaie și vânt: ASU Politehnica – Fortuna Becicherecu Mic 5-2 (1-0)

Victorie a alb-violeților din Liga 2 în meciul amical jucat marți după-amiază în compania unei grupări timișene din Liga 3: ASU Politehnica – Fortuna Becicherecu Mic 5-2 (1-0).

The post Festival de goluri pe ploaie și vânt: ASU Politehnica – Fortuna Becicherecu Mic 5-2 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Star Bîşnov 5-1 (3-1). Declarații Benga, Kalapis + FOTO

Alb-violeții au jucat primul meci de verificare din acest an astăzi de la ora 11 pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, întâlnind ocupanta locului opt din liga a IV-a Timiş, pe care au întrecut-o la scor: ASU Politehnica Timişoara  – ACS Pobeda Star Bişnov 5-1 (3-1).

The post ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Star Bîşnov 5-1 (3-1). Declarații Benga, Kalapis + FOTO appeared first on sporttim.ro.