Posts Tagged ‘ASU Politehnica – Aerostar Bacău 1-2’

Scripta manent

În anul 1899 a avut loc pe fostul stadion CFR din Arad primul meci oficial pe actualul teritoriu românesc dintre echipa Atletic Club Arad și o echipă din Budapesta. În anul 1999, la împlinirea a 100 de ani de la …

The post Scripta manent appeared first on sporttim.ro.

Violeții, festival de bare: ASU Politehnica – Aerostar Bacău 1-2 (1-2). Declarații Petruescu, Bratu

Alb-violeții de pe ”Știința” au înregistrat în această după-amiază și cel de-al șaselea rezultat consecutiv fără victorie în meciurile găzduite în Liga 2, jocuri din care s-au ales cu numai două remize, suferind în schimb 4 eșecuri, acesta din urmă, și cel mai îngrijorător: ASU Politehnica Timişoara – CS Aerostar Bacău 1-2 (1-2).

The post Violeții, festival de bare: ASU Politehnica – Aerostar Bacău 1-2 (1-2). Declarații Petruescu, Bratu appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Aerostar Bacău 1-2

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul ASU Politehnica – CS Aerostar Bacău, jucat sâmbătă de la ora 15 pe terenul ”Știința” din Timișoara în cea de-a treia rundă a sezonului de primăvară în Liga 2, etapa a XXIV-a, și câștigat de vizitatorii nou-promovați cu 1-2 (1-2). Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Aerostar Bacău 1-2 appeared first on sporttim.ro.