Posts Tagged ‘Atletism’

Campionat internațional de atletism pentru copii și juniori la Timișoara

CS Athletics Timișoara organizează sâmbătă, pe data de 25 mai, ediția inaugurală a întrecerii Junior Athletics Championships, primul campionat de atletism organizat la standarde internaționale de concurs care se adresează în exclusivitate elevilor și liceenilor organizat la Timișoara. O inițiativă a clubului sportiv atletic timișorean, evenimentul își propune să promoveze atletismul în rândul copiilor atât ca sport de performanță, cât și ca alternativă de recreere și mod sănătos de viață.

The post Campionat internațional de atletism pentru copii și juniori la Timișoara appeared first on sporttim.ro.

Atleții suceveni au luat patru medalii la Balcaniadă

Campulung Moldovenesc a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute Campionatul Balcanic de Alergare Montana, competitie care a reunit la start 75 de atleti din sapte tari: România, Turcia, Bulgaria, Serbia, Israel,…

LPS Cluj, prima la Timișoara în Olimpiada Națională a Sportului Școlar la pentatlon pe echipe de nivel liceal

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a organizat în această primăvară o a doua competiție pe țară în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, după cea de greco-romane de la Lugoj, și anume cea de pentatlon pe echipe de nivel liceal, la Timișoara, unde formațiile Liceului cu Program Sportiv Cluj au câștigă titlul pe țară atât la fete cât și la băieți, la finalul unei competiții extrem de echilibrate.

The post LPS Cluj, prima la Timișoara în Olimpiada Națională a Sportului Școlar la pentatlon pe echipe de nivel liceal appeared first on sporttim.ro.

Retragere pe ultima sută de metri. România nu mai participă la ”Mondialul” de ștafetă din Japonia

Consemnam recent, în urmă cu exact două săptămâni, odată ce componenta timișoreancă a lotului ”tricolor” Cristina Daniela Bălan tocmai primise biletul de avion cu destinația Tokyo, că România va participa la ediția din acest an a Campionatului Mondial de ștafetă, programată pe 11-12 mai la Yokohama, competiție drept criteriu de calificare la ediția din 2019 a ”Mondialului” de atletism pentru seniori de la Doha. Schimbare de plan prin retragerea integrală de la start, fără ca delegația Federației Române de Atletism să mai efectueze deplasarea programată la mijlocul acestei săptămâni spre Țara Soarelui Răsare. 

The post Retragere pe ultima sută de metri. România nu mai participă la ”Mondialul” de ștafetă din Japonia appeared first on sporttim.ro.

Alergători din Kenya și Ungaria câștigă probele de semimaraton și 10 kilometri la a treia ediție a SportGuru Timișoara 21k

Atleți din Kenya și Ungaria au trecut primii linia de sosire a întrecerilor de semimaraton și pe distanța de 10 kilometri din cadrul celei de-a treia ediții a competiției internaționale de alergare pe șosea SportGuru Timișoara 21k, probele feminine fiind câștigate de sportive din Kenya.

The post Alergători din Kenya și Ungaria câștigă probele de semimaraton și 10 kilometri la a treia ediție a SportGuru Timișoara 21k appeared first on sporttim.ro.

Alergători din Kenya și Ungaria câștigă probele de semimaraton și 10 kilometri la a treia ediție a SportGuru Timișoara 21k

Atleți din Kenya și Ungaria au trecut primii linia de sosire a întrecerilor de semimaraton și pe distanța de 10 kilometri din cadrul celei de-a treia ediții a competiției internaționale de alergare pe șosea SportGuru Timișoara 21k, probele feminine fiind câștigate de sportive din Kenya.

The post Alergători din Kenya și Ungaria câștigă probele de semimaraton și 10 kilometri la a treia ediție a SportGuru Timișoara 21k appeared first on sporttim.ro.

Ediția a XV-a a Crosului Firmelor, duminică 12 mai

Atletic Club Maraton organizează duminică 12 mai cea de-a XV-a ediție a ”Crosului Firmelor”, întrecere atletică dedicată angajaților companiilor din Timișoara și împrejurimi. De această dată cu startul în zona din colțul Parcului Poporului spre strada Pestalozzi, evenimentul cu sloganul „Acum poți să-ți întreci șeful!” propune 4 probe, începând de la ora 9 cu cea de ciclism, urmată de trei concursuri de alergare, unul dedicat copiilor. Implicit, duminică între orele 8 și 12:30 circulaţia rutieră va fi închisă pe traseul întrecerii și pe străzile adiacente, participanţii la trafic fiind rugați să aibă înțelegere față de participanți și acest demers de tradiție. 

The post Ediția a XV-a a Crosului Firmelor, duminică 12 mai appeared first on sporttim.ro.

Competiția de alergare S24H 2019 Timișoara a primit certificarea IAU Golden Label. Patru probe pe 25-26 mai

Pentru al doilea an consecutiv, competiția internațională de alergare de anduranță S24H a primit certificarea IAU Golden Label, care atestă standardele ridicate de organizare și performanțele sportive ale participanților. Concursul va avea loc în Parcul Copiilor din Timișoara, în weekendul 25-26 mai 2019. Așadar, cei mai rezistenți alergători din România și din străinătate, care vor să se bucure de o competiție sportivă recunoscută și certificată internațional, sunt așteptați la S24H pe 25-26 mai 2019. Ei au la dispoziție patru probe dintre care pot alege: individual 6 ore, individual 12 ore, individual 24 de ore şi Ştafetă 12 ore. Înscrierile sunt deschise până pe 5 mai 2019 și se pot face pe https://s24h.ro/ro/inscriere/   

The post Competiția de alergare S24H 2019 Timișoara a primit certificarea IAU Golden Label. Patru probe pe 25-26 mai appeared first on sporttim.ro.

Cristina Bălan (CS Athletics Timișoara), în lotul României pentru Campionatul Mondial de ștafetă de la Yokohama

Tânăra atletă timișoreancă Cristina Daniela Bălan va face parte din delegația ”tricoloră” care va zbura pe 8 mai spre Tokyo, via Paris, în vederea participării la ediția din acest an a Campionatului Mondial de ștafetă, programată pe 11-12 mai la Yokohama, competiție drept criteriu de calificare la ediția din 2019 a ”Mondialului” de atletism pentru seniori de la Doha, primele 8 clasate urmând a dobândi accederea automată.

The post Cristina Bălan (CS Athletics Timișoara), în lotul României pentru Campionatul Mondial de ștafetă de la Yokohama appeared first on sporttim.ro.

Copii atleți timișeni la București și Cluj: timpi

Întrecerile atletice juvenile au continuat în primele săptămâni de primăvară, atleți timișeni aliniindu-se la start atât în capitală, în finala Campionatului Național de copii la categoria I de vârstă, născuți în anii 2006-2007, cât și la Cluj, în finala Campionatului Național regional.

The post Copii atleți timișeni la București și Cluj: timpi appeared first on sporttim.ro.