Posts Tagged ‘Auto-Moto’

Motoare oprite și pe două roți: „Drag Racing” şi „King of The Hill” – anulate la Arad

Două competiţii de sporturi cu motor, incluse în calendarul competiţional al federaţiei de specialitate şi care ar fi trebuit să se consume în municipiul şi judeţul nostru în această perioadă, au fost amânate. Pandemia de COVID-19  a stopat şi activitatea Federaţiei Române de Motociclism, for condus de arădeanul Cristian Mureşan, care a luat decizia amănării …

Articolul Motoare oprite și pe două roți: „Drag Racing” şi „King of The Hill” – anulate la Arad apare prima dată în sportarad.

Francezul Sébastien Ogier (Toyota) câștigă Raliul Mexicului în condiții speciale

Francezul Sébastien Ogier a câștigat Raliul Mexicului, ediția 2020, contând ca etapă în cadrul Mondialului de raliuri, WRC, unul dintre puținele evenimente sportive care s-au mai desfășurat în week-end.

The post Francezul Sébastien Ogier (Toyota) câștigă Raliul Mexicului în condiții speciale appeared first on sporttim.ro.

Un acord secret între FIA și Ferrari provoacă polemici în Formula 1

Se încing spiritele în Formula 1! Și nu pentru că noul sezon bate la ușă, ci din cauza unei anchete desfășurate de Federația Internațională a Automobilului (FIA), care a vizat motorul folosit de Ferrari în sezonul 2019.

The post Un acord secret între FIA și Ferrari provoacă polemici în Formula 1 appeared first on sporttim.ro.

Cele 10 monoposturi ale sezonului 2020 din Formula 1

Sezonul 2020 din Formula 1 va începe în mai puțin de o lună. Săptămâna trecută, toate echipele au ieșit pe circuit, pentru primele teste din presezon, programate la Barcelona. Iată mai jos vedetele sezonului care bate la ușă, o succintă trecere în revistă a celor 10 monoposturi și a noutăților de până acum.

The post Cele 10 monoposturi ale sezonului 2020 din Formula 1 appeared first on sporttim.ro.

WRC, Raliul Suediei: Elfyn Evans, la prima sa victorie cu Toyota

Elfyn Evans a reușit al doilea succes în Mondialul de raliuri și primul sub culorile Toyota. Galezul a câștigat Raliul Suediei, a doua etapă din WRC 2020.

The post WRC, Raliul Suediei: Elfyn Evans, la prima sa victorie cu Toyota appeared first on sporttim.ro.

A fost prezentat oficial primul monopost pentru sezonul 2020 din Formula 1: Haas VF-20

Haas VF-20 este prima mașină de Formula 1 prezentată oficial, în perspectiva sezonului 2020. Reamintim, echipa americană se bazează pe serviciile piloților Romain Grosjean și Kevin Magnussen.

The post A fost prezentat oficial primul monopost pentru sezonul 2020 din Formula 1: Haas VF-20 appeared first on sporttim.ro.

WRC: Thierry Neuville (Hyundai) câștigă Raliul Monte-Carlo. VIDEO: Tanak (Hyundai), accident

Thierry Neuville a câștigat Raliul Monte-Carlo, runda inaugurală a sezonului 2020 din WRC. Belgianul l-a devansat pe Sébastien Ogier, care rămâne astfel cu șase victorii.

The post WRC: Thierry Neuville (Hyundai) câștigă Raliul Monte-Carlo. VIDEO: Tanak (Hyundai), accident appeared first on sporttim.ro.

Dakar 2020: A treia victorie pentru Carlos Sainz

Carlos Sainz (Mini), avându-l drept copilot pe Lucas Cruz, a câştigat Raliul Dakar 2020, o ediție găzduită în premieră de Arabia Saudită. Este a treia victorie a spaniolului la clasa auto, după cele din 2010 şi 2018.

The post Dakar 2020: A treia victorie pentru Carlos Sainz appeared first on sporttim.ro.

Cei mai buni motocicliști arădeni ai anului 2019 au fost premiați la Târgu Mureș: Józsa i-a luat fața lui Mureșan pentru trofeul suprem!

Articolul Cei mai buni motocicliști arădeni ai anului 2019 au fost premiați la Târgu Mureș: Józsa i-a luat fața lui Mureșan pentru trofeul suprem! apare prima dată în sportarad.

Multe noutăți în cel de-al șaselea sezon din istoria Formulei E

Sezonul 2019-2020 al Formulei E a debutat la Dariya, în Arabia Saudită. Campionatul monoposturilor electrice a ajuns la cel de-al șaselea sezon din istoria sa și a pornit la drum cu noi constructori în distribuție, noi circuite în calendar și un regulament nou.

The post Multe noutăți în cel de-al șaselea sezon din istoria Formulei E appeared first on sporttim.ro.