Posts Tagged ‘Auto-Moto’

Formula 1, Australia 2019: Bottas și Mercedes, maximum de puncte în runda inaugurală

Primul weekend de Formula 1 al sezonului 2019 a fost dominat de Mercedes. Hamilton s-a impus sâmbătă, în calificări, însă cursa din Australia a fost câștigată de Bottas, în timp ce replica Ferrari a fost sub așteptări.

Formel 1 –

The post Formula 1, Australia 2019: Bottas și Mercedes, maximum de puncte în runda inaugurală appeared first on sporttim.ro.

Formula 1, în doliu. Charlie Whiting, directorul de curse din F1, a decedat la Melbourne înaintea etapei inaugurale a sezonului 2019

Charles Whiting, una din figurile importante din Formula 1, a decedat astăzi la Melbourne, din cauza unei embolii pulmonare, la vârsta de 66 de ani. Whiting era directorul de curse în F1, responsabil cu startul curselor, aspectele tehnice și de securitate. Tot el era cel care discuta cu echipele regulamentul și verifica conformitatea circuitelor. A ocupat această poziție din 1997.

The post Formula 1, în doliu. Charlie Whiting, directorul de curse din F1, a decedat la Melbourne înaintea etapei inaugurale a sezonului 2019 appeared first on sporttim.ro.

WRC, Mexic 2019: A cincea victorie pentru Ogier

Sébastien Ogier (Citroën) s-a impus in Mexic si are deja in cont doua victorii, dupa disputarea primelor trei etape din actualul sezon. Prin aceasta reusita, francezul de la Citroën s-a relansat in lupta pentru suprematie in campionat. Totusi, Tanak ramane lider in clasamentul pilotilor, in urma clasarii pe a doua treapta a podiumului in Mexic.

The post WRC, Mexic 2019: A cincea victorie pentru Ogier appeared first on sporttim.ro.

Formula 1, 2019. Așa arată monoposturile cu care se va concura anul acesta. FOTO

Încet, dar sigur, Formula 1 se apropie de startul în noul sezon, programat pe 17 martie, în Australia. Până atunci, însă, vom avea parte de tradiționalele teste din presezon, ocazie cu care ne vom familiariza cu noua distribuție din Marele circ.

The post Formula 1, 2019. Așa arată monoposturile cu care se va concura anul acesta. FOTO appeared first on sporttim.ro.

WRC, Suedia: Tanak câștigă și preia șefia

Ott Tanak a câștigat Raliul Suediei, a doua etapă din WRC 2019, și a preluat șefia în campionat, profitând de accidentul lui Sébastien Ogier, din prima zi.

The post WRC, Suedia: Tanak câștigă și preia șefia appeared first on sporttim.ro.

Formula 1: Sauber se va transforma în Alfa Romeo

Din sezonul 2019, team-ul de Formula 1 Sauber se va numi Alfa Romeo. Ca o ironie a istoriei, la origini, Ferrari provine din Alfa, pentru ca la ora actuală Alfa să fie adusă înapoi pe pistă tocmai de căluțul cabrat.

The post Formula 1: Sauber se va transforma în Alfa Romeo appeared first on sporttim.ro.

VIDEO. McLaren MCLE, un concept spectaculos pentru Formula 1 din… 2050

Puterea viselor, mereu făclie a speranței, e catalizată de exemplu și prin identificarea unor scenarii ipotetice în capacitarea forței cailor putere a ”bolizilor” viitorului, de la mijlocul acestui secol. O viziune din interior a Formulei 1 peste trei decenii, un aliaj de vis și speranță cu rol protector în fața unor uriașe provocări viitoare a căror complexitate omenirea nu o distinge în ansamblul său.

The post VIDEO. McLaren MCLE, un concept spectaculos pentru Formula 1 din… 2050 appeared first on sporttim.ro.

Legendarul Marin Dumitrescu a împlinit 100 de ani

Marin Dumitrescu, unul din cei mai emblematici eroi a motorsportului românesc, cu o carieră de peste 30 de ani, a împlinit, pe 19 ianuarie 2019, 100 de ani. Este un pionier al curselor de raliu în România și a continuat implicarea în motorsport ca preparator de automobile de curse, ca mentor și coordonator de echipă, de multe ori ducând-o pe cea a Politehnicii peste echipa de uzina Dacia.

The post Legendarul Marin Dumitrescu a împlinit 100 de ani appeared first on sporttim.ro.

Dakar 2019: A treia victorie pentru Nasser Al-Attiyah și prima pentru Toyota!

Qatarezul Nasser Al-Attiyah (Toyota) a câștigat ediția din acest an a celebrului rally-raid Dakar, în timp ce australianul Toby Price (KTM) s-a impus în secțiunea moto, iar rusul Eduard Nikolaev (Kamaz), la categoria camioane.

The post Dakar 2019: A treia victorie pentru Nasser Al-Attiyah și prima pentru Toyota! appeared first on sporttim.ro.

Rezultat excelent pentru Claudiu Barbu în Africa Eco Race 2019

Federația Română de Automobilism Sportiv anunță că românul Claudiu Barbu, nimeni altul decât campionul național la rally raid, a reușit să încheie cu succes a 11-a ediție a Africa Eco Race, competiția care a înlocuit Raliul Dakar pe tărâm african începând cu 2009.

The post Rezultat excelent pentru Claudiu Barbu în Africa Eco Race 2019 appeared first on sporttim.ro.