Posts Tagged ‘avancronică’

Fetele de la Vasas, Fortuna și Heniu dau ultimul asalt pentru un loc în play-off

Liga I rezervată fetelor programează miercuri, 7 mai, ultima etapă a sezonului regular. Runda a 18-a reprezintă în același timp asaltul final pentru cele două locuri rămase vacante în play-off, două locuri pentru care se bat trei echipe, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Fortuna Becicherecu Mic și Heniu Prundu Bârgăului. Vasas joacă în această ultimă etapă […]

ASU Politehnica are șansa de a se apropia după prima etapă din retur la 3 puncte de locul 3, de baraj. Andone: ”În partea a doua a turului s-a văzut omogenizarea echipei”

Alb-violeții n-au avut la sfârșitul turului mai mult timp la dispoziție pentru a savura urcarea cu două locuri pe poziția a cincea în Liga 2, ci doar perioada clasică între două etape de campionat în weekend-uri consecutive, însă pe de altă parte clasamentul le face cu ochiul să bată fierul cât e cald, iar dat fiind și buna formă sportivă a elevilor lui Bogdan Andone, ASU Politehnica de-abia așteaptă startul în retur, programat sâmbătă, ocazie cu care, de la ora 11, timișorenii dispută ultimul meci acasă din 2017.

The post ASU Politehnica are șansa de a se apropia după prima etapă din retur la 3 puncte de locul 3, de baraj. Andone: ”În partea a doua a turului s-a văzut omogenizarea echipei” appeared first on sporttim.ro.

Cu suspendați, ACS Poli revine la Ploiești după 48 de zile pentru a vizita ”lanterna roșie”. Ionuț Popa: ”Această Comisie trebuie să-și dea imediat demisia!”

Prim-divizionara de fotbal a Timișoarei se pregătește de cea de-a doua deplasare din returul sezonului regular dar totodată a doua în campionatul în curs și pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, unde pe 19 septembrie înregistra întâiul eșec după nu mai puțin de 6 etape, 1-0 semnat tocmai în prelungiri de FC Voluntari, anunțând alte 3 înfrângeri ulterioare la zero în contul lui ACS Poli.

The post Cu suspendați, ACS Poli revine la Ploiești după 48 de zile pentru a vizita ”lanterna roșie”. Ionuț Popa: ”Această Comisie trebuie să-și dea imediat demisia!” appeared first on sporttim.ro.

Divizia D Timiş: programul şi arbitrii etapei a VIII-a, pe durata a 4 zile. Start cu o remiză

După disputarea ultimului meci din etapa precedentă, între AS FC Bazoşu Vechi – AS Voința Biled, încheiat 3-3, Timişul Şag şi Voinţa Biled rămân singurele echipe care nu au cunoscut înfrângerea.

The post Divizia D Timiş: programul şi arbitrii etapei a VIII-a, pe durata a 4 zile. Start cu o remiză appeared first on sporttim.ro.