Posts Tagged ‘Băluță’

Cu Dragomir căpitan și Haruț și Sîntean titulari, România U19 începe perfect turul de elită: 4-0 cu Serbia

Selecționata sub 19 ani a României a demarat impecabil în patrulaterul Turului de Elită pe care îl găzduiește până marți, dispunând la scor în această seară de omologii sârbi, în cel de-al doilea joc al zilei inaugurale în Grupa 4 a ultimei faze de calificare la turneul final din iulie din Finlanda.

The post Cu Dragomir căpitan și Haruț și Sîntean titulari, România U19 începe perfect turul de elită: 4-0 cu Serbia appeared first on sporttim.ro.

Vatajelu isi lauda fostii colegi: „Piticii atomici din fata sunt incredibili”

Plecat de la Craiova in iarna trecuta, Bogdan Vatajelu a ramas cu sufletul alaturi de gruparea din Banie si s-a declarat impresionat de evolutiile atacantilor lui Devis Mangia. „Piticii atomici”, asa cum ii numeste Vatajelu pe Mitrita, Gustavo si Baluta,

The post Vatajelu isi lauda fostii colegi: „Piticii atomici din fata sunt incredibili” appeared first on Sport Total FM.

Din minutul 33 fără Țigănașu, eliminat, ACS Poli cedează în premieră la Timișoara lui CS U Craiova: 0-2 la sfârșit de tur

Măcinată de dificultăți de tot felul, financiare dar și organizatorice, clubul fiind amenințat cu interzicerea susținerii partidelor de acasă pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, și în plus confruntată cu absențe din lot din cauza problemelor medicale, ACS Poli nu s-a putut regăsi nici vineri de la ora 20,30, irosind alte puncte în propriul fief prin a pierde în premieră acasă cu CS U Craiova, scor 0-2 (0-1), în ultima rundă a turului sezonului regular.

The post Din minutul 33 fără Țigănașu, eliminat, ACS Poli cedează în premieră la Timișoara lui CS U Craiova: 0-2 la sfârșit de tur appeared first on sporttim.ro.

Becali s-a linistit cu transferul Baluta: „Baiatul are caracter, dar nu-i platesc clauza!”

Gigi Becali s-a razgândit si sustine ca nu-l mai vrea pe Alex Baluta. Jucatorul lui CS U Craiova are o clauza de trei milioane de euro, bani pe care patronul FCSB nu este dispus sa-i plateasca. in plus, Baluta a

The post Becali s-a linistit cu transferul Baluta: „Baiatul are caracter, dar nu-i platesc clauza!” appeared first on Sport Total FM.