Posts Tagged ‘banca tehnica’

Să nu se facă mai bine antrenori șefii de club?

Glumim. Dar numărul parcă tot mai mare de schimbări ale antrenorilor dăunează sănătății fotbalului și credibilității fenomenului.

The post Să nu se facă mai bine antrenori șefii de club? appeared first on sporttim.ro.

Că a fost Crăciunul sau Paștele, la CSM Roman a curs cu demisii, pe banca tehnică!

E scris negru pe alb – în perioada 2004 – 2016 echipa feminină de handbal HCM Roman, actualmente CSM Roman, a schimbat 12 antrenori, între aceștia intercalându-se, de două ori, și eternul secund Viorel Lazăr. Ultimul demis, pe cale amiabilă, firește, este Cornel Bădulecu, tehnician care a preluat vestiarul în iunie 2018 și l-a predat cu câteva zile în urmă, Citeste mai departe

Mihai Stoica: „O aberatie mai mare nu exista la ora asta! Si-a manifestat de prea multe ori ura fata de noi si fata de suporterii nostri”

Directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica,  nici nu vrea sa auda de posibilitatea ca tehnicianul Marius Sumudica, in prezent la Kayserispor, sa vina in locul lui Nicolae Dica pe banca tehnica a echipei din Berceni. Dupa ce s-a vehiculat ideea

The post Mihai Stoica: „O aberatie mai mare nu exista la ora asta! Si-a manifestat de prea multe ori ura fata de noi si fata de suporterii nostri” appeared first on Sport Total FM.