Posts Tagged ‘Baschet masculin’

SCM Timișoara atinge suta prin a marca 67 până la pauză

Baschetbaliștii Timișoarei s-au detașat categoric de omologii alb-violeți piteșteni în duelul direct pentru intrarea de pe locul 5 în play-off, lăsându-i în urmă cu 19 puncte în primele 20 de minute, în care au marcat nu mai puțin de 67 de puncte. Elevii lui Cristian Bota au avut mână sigură de la distanță, fructificând mai mult de jumătate din aruncări, 13, însă procentajul celorlalte procedee a fost chiar și mai mare. În plan individual, Sherwood Brown a excelat cu 30 de puncte.

The post SCM Timișoara atinge suta prin a marca 67 până la pauză appeared first on sporttim.ro.

Pentru locul 5. ”Mi-ar plăcea să vină mulți spectatori”. SCM Timișoara, de la ora 18 cu BCMU FC Argeș

Pierzătoare în ultimele 3 partide, acasă cu orădenii și la București respectiv Cluj, Baschet SCM Timișoara joacă diseară de la ora 18 ultimul meci pe teren propriu în Top 6. Jocul are loc în penultima etapă din faza a doua a campionatului, fiind cu caracter decisiv pentru asigurarea locul al cincilea în clasament înaintea playoff-ului. Adversar va fi BCM U FC Argeș Pitești. Runda a IX-a din ”Grupa Roșie” a demarat vineri seară la Oradea cu victoria gazdelor, 75:63 (39:37) pentru CSM CSU cu U-BT Cluj, Richard înscriind 20 de puncte pentru bihorenii apropiați astfel la un punct de cei de sub Feleac.

The post Pentru locul 5. ”Mi-ar plăcea să vină mulți spectatori”. SCM Timișoara, de la ora 18 cu BCMU FC Argeș appeared first on sporttim.ro.

Duel alb-violet la egalitate de puncte în ultimul meci acasă al timișorenilor în Top6

Învinși de 3 ori la rând, acasă cu orădenii, la București, unde au ratat calificarea în turneul Final4 al Cupei României, iar sâmbătă seară din nou în Top6, la Cluj, cea mai nefastă serie de la preluarea echipei de către Cristian Bota, baschetbaliștii de la SCM Timișoara se pregătesc de ultima apariție pe teren propriu în ”Grupa Roșie” a Ligii Naționale, programată luni de la ora 18 în compania piteștenilor învinși abia după prelungiri de liderul sibian în restanța de miercuri seară din Trivale. Un duel alb-violet ce va fi abordat de la egalitate de puncte, pe ultimele două poziții din zona I valorică a locurilor 1-6… 

The post Duel alb-violet la egalitate de puncte în ultimul meci acasă al timișorenilor în Top6 appeared first on sporttim.ro.

Săptămâna intrării în Final4. SCM Timișoara, înaintea a două deplasări, la București și Cluj

Învinsă acasă și în Top6 de campioana CSM CSU Oradea, precum în Grupa valorică A, bihorenii fiind singurii care s-au impus în ambele dăți în acest sezon în sala ”Constantin Jude”, SCM Timișoara își comută atenția la mijlocul acestei săptămâni pe calificarea în turneul Final4 al Cupei României, deziderat de care o despart 40 de minute, în manșa retur a sferturilor, de miercuri de la ora 18:15, pe terenul fruntașei în grupa a doua valorică, Dinamo Știința București. Apoi, în campionat, la mijlocul returului în Top6, ieșirea la a doua clasată, U-BT Cluj…

The post Săptămâna intrării în Final4. SCM Timișoara, înaintea a două deplasări, la București și Cluj appeared first on sporttim.ro.

Ultimul tur înaintea F4: SCM Timișoara, ”dublă” cu echipa antrenată de Tudor Costescu

Cupa României a revenit în acest an la formatul cu turneu final de patru echipe, după ce vreme de două sezoane opt formații au fost acceptate în faza finală. SCM Timișoara va juca în ultimul tur dinaintea F4 cu liderul Grupei Galbene a Ligii Naționale, Dinamo Știința București.

The post Ultimul tur înaintea F4: SCM Timișoara, ”dublă” cu echipa antrenată de Tudor Costescu appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. SCM Timișoara – SCMU Craiova 74:71

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul SCM Timișoara – SCMU Craiova, jucat vineri de la ora 18 în sala ”Constantin Jude” în etapa a V-a din Top6 în Liga Națională de baschet masculin și câștigat de alb-violeții bănățeni cu 74:71, la pauză 35:35. Orădenii și piteștenii vor mai veni pe Bega în returul din Grupa Roșie.

The post GALERIE FOTO. SCM Timișoara – SCMU Craiova 74:71 appeared first on sporttim.ro.

SCM Timișoara, vizitată de unica echipă pe care n-a învins-o în acest sezon, SCMU Craiova

Pauza competițională de modă nouă din luna februarie a trecut iar prima zi din martie va aduce jocul inaugural al ultimei runde a turului în Top6, SCM Timișoara – SCMU Craiova, vizitatorii de pe podium din Bănie fiind singurii de care alb-violeții de pe Bega n-au dispus în ediția în curs. Într-adevăr, bănățenii învinși la limită în ultima lor apariție, în Trivale, s-au înclinat tot la limită și oltenilor în partida din ”Constantin Jude” din Grupa A valorică, pierzând apoi drastic în Dolj la finele respectivei faze, în absența lui Vukosavljevic și deja cu biletele pentru Top6 în buzunar.

The post SCM Timișoara, vizitată de unica echipă pe care n-a învins-o în acest sezon, SCMU Craiova appeared first on sporttim.ro.

România câștigă și în Kosovo, SCM Timișoara ”dubla” cu maghiarii

Reprezentativa de seniori a baschetului masculin românesc va juca între 7 și 21 august tur-retur cu Slovacia și Cipru în cea de-a treia și ultima fază a pre-calificărilor pentru FIBA Eurobasket 2021, având drept miză intrarea de pe locul 1 al triunghiularului în turul calificărilor, după ce a fost direcționată în aceste de fapt noi recalificări în urma clasării pe locul 2 în faza secundă, după Macedonia, în ciuda victoriilor de zilele trecute, ultima, duminică seară în Kosovo, 75:79 (38:39).

The post România câștigă și în Kosovo, SCM Timișoara ”dubla” cu maghiarii appeared first on sporttim.ro.

SCM Timișoara, ”dublă” acasă cu Kecskeméti TE

Prim-divizionara de baschet masculin a Timișoarei profită de pauza competițională a Ligii Naționale, pregătindu-se pentru parcursul din luna martie pe fronturile paralele din campionat, în Top6, respectiv din sferturile Cupei României prin a găzdui două jocuri internaționale amicale cu Kecskeméti TE-Duna Aszfalt, ”dublă” abordată fără Dragoș Diculescu, aflat în lotul României și pentru jocul oficial de duminică din Kosovo.

The post SCM Timișoara, ”dublă” acasă cu Kecskeméti TE appeared first on sporttim.ro.

SCM Timișoara – Dinamo Știința București în 13 și 20 martie pentru un loc în Final4 al Cupei României

SCM Timișoara, semifinalistă a ediției trecute a Cupei României la baschet masculin, va juca împotriva lui Dinamo Știința București în dubla manșă de luna viitoare a campaniei în curs în întrecerea eliminatorie, pentru un loc în turneul Final4, conform tragerii la sorți a sferturilor competiției, efectuată astăzi de la 11 de Federația Română de Baschet.

The post SCM Timișoara – Dinamo Știința București în 13 și 20 martie pentru un loc în Final4 al Cupei României appeared first on sporttim.ro.