Posts Tagged ‘Baschet masculin’

SCM Timișoara – Dinamo Știința București în 13 și 20 martie pentru un loc în Final4 al Cupei României

SCM Timișoara, semifinalistă a ediției trecute a Cupei României la baschet masculin, va juca împotriva lui Dinamo Știința București în dubla manșă de luna viitoare a campaniei în curs în întrecerea eliminatorie, pentru un loc în turneul Final4, conform tragerii la sorți a sferturilor competiției, efectuată astăzi de la 11 de Federația Română de Baschet.

The post SCM Timișoara – Dinamo Știința București în 13 și 20 martie pentru un loc în Final4 al Cupei României appeared first on sporttim.ro.

Duel alb-violet în Trivale. Bota: ”S-a adunat ceva oboseală”

Învingători acasă în campionat ai sibienilor și clujenilor iar în Bihor ai campionilor, dar și autori a cinci victorii consecutive incluzându-le pe cele din Cupa României, baschetbaliștii Timișoarei sunt în fața celui de-al cincilea meci într-un interval de 16 zile, sâmbătă 26 ianuarie la Oradea, miercurea la Sighetu Marmației, duminica trecută și miercuri în sala ”Constantin Jude” cu U-BT și maramureșenii, anticipându-l pe cel de luni seară de la Pitești.

The post Duel alb-violet în Trivale. Bota: ”S-a adunat ceva oboseală” appeared first on sporttim.ro.

Campionii de la CSM CSU Oradea au un nou meci dificil, duminică

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se vor duela duminică, în deplasare, cu U-BT Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a 4-a etape din Grupa Roșie a Ligii Naționale. Cele două formații își dau întâlnire cu începere de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din C…

SCM Timișoara, triplă succesivă în fața primelor 3?

Duelurile sub panourile elitei masculine din Top6 se dau în 2019 sub forma unei înclinații din centrul țării strict spre jumătatea sa vestică, iar o nouă filă va fi scrisă duminică seară de la ora 20 în sala ”Constantin Jude”, într-o dispută Timișoara – Cluj, la finele celei de-a treia etape din 5 ale turului în principala grupă valorică. Meci înaintea căruia, după un număr egal de jocuri pe banca tehnică, antrenorii principali ai bănățenilor au bilanțuri mult diferite, Perisic 2-6, cu victorii acasă cu Steaua și Dinamo Știința dar demis după un usturător eșec pe teren propriu cu orădenii, iar Cristian Bota 5-3. Va mai cataliza un succes, al treilea la rând în fața ocupantelor podiumului?

The post SCM Timișoara, triplă succesivă în fața primelor 3? appeared first on sporttim.ro.

CSM CSU Oradea a pierdut cu 85-88 jocul de acasă cu SCM Timişoara

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au pierdut, sâmbătă seara, meciul pe care l-au susținut pe teren propriu în compania lui SCM Timișoara, în etapa a 2-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale. După un meci cu dese răsturnări de scor, rezultatul final al …

Învingătoare a liderului, SCM Timișoara joacă la campioana din Oradea. Dragoș Diculescu: ”Încercăm să construim pas cu pas”

SCM Timișoara dispută sâmbătă seară primul joc în deplasare din grupa valorică 1-6, abordat tot de pe ultimul loc după depășirea vinerea trecută a liderului din Sibiu, ”violeții” revenind pe terenul campionilor, unde debutau în actualul campionat, în toamnă. Iar meciul din sala ”Antonio Alexe” cu CSM CSU Oradea îi reunește pe 2 dintre cei mai buni jucători români ai categoriei sub 23 de ani, Bogdan Nicolescu de la bihoreni și Dragoș Diculescu – foto de la bănățeni, ambii convocați la viitoarea acțiune a naționalei de seniori, ce va disputa ultimele două meciuri din precalificările la Euro 2021.

The post Învingătoare a liderului, SCM Timișoara joacă la campioana din Oradea. Dragoș Diculescu: ”Încercăm să construim pas cu pas” appeared first on sporttim.ro.

SCM Timișoara încheie în forță contra liderului: 86-79 (50-48) cu BC CSU Sibiu

Ultima clasată în Top6 a depășit în această seară liderul la inaugurarea fazei secunde a Ligii Naționale de baschet masculin, CS SCM Timișoara fiind cel mai adesea la conducere în partea a doua a jocului cu fruntașa BC CSU Sibiu și încheind în forță, contrar cursului altor partide. ”Violeții” lui Cristian Bota s-au impus cu 86:79 (50:48) după ce oaspeții au trecut doar de puțin în avantaj cu 4 minute înainte de final, 73:74 prin Philmore. Cei de pe Cibin, impreciși la libere și de la distanță, au fost surprinși în general pe finele sferturilor, bănățenii trecându-și astfel în cont întâia victorie din acest sezon împotriva uneia din primele 4 clasate.

The post SCM Timișoara încheie în forță contra liderului: 86-79 (50-48) cu BC CSU Sibiu appeared first on sporttim.ro.

SCM Timișoara preia conducerea în ultimele nici 3 minute și se impune de puțin pe terenul codașei Dinamo Știința

Baschetbaliștii Timișoarei au început noul an precum îl încheiau pe cel anterior, printr-o victorie tot în capitală, unde tot Vladan Vukosavljevic s-a detașat printr-un alt double-double. S-a dovedit a fi însă mult mai greu pe terenul ”lanternei roșii” fără victorie CS Dinamo Știința, depășită în cele din urmă după ce Komatina a preluat conducerea cu două minute și 24 de secunde înainte de final, 81:82. Avea să se încheie 85:87 (43:39), ”violeții” completând astfel duble succese tur-retur în dauna bucureștenelor pe care le devansează în Grupa valorică A din Liga Națională. Iar sâmbătă de la ora 18 urmează în Bănie căderea de cortină peste retur, SCMU Craiova – CS SCM Timișoara, între a treia și a șasea clasată, calificate deja în Top6.

The post SCM Timișoara preia conducerea în ultimele nici 3 minute și se impune de puțin pe terenul codașei Dinamo Știința appeared first on sporttim.ro.

Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au pierdut, din nou, la Cluj

Campionii de la CSM CSU Oradea au început noul an cu stângul, după ce duminică seara au pierdut meciul disputat pe terenul celor de U-BT Cluj-Napoca, din etapa a 13-a a Ligii Naționale, Grupa valorică A. Gazdele au controlat partida şi s-au impus cu sc…

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea vor începe noul an cu derby-ul de la Cluj

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea începe anul calendaristic 2019 cu o deplasare. Roș-albaștrii vor susține meciul contând pentru etapa a 13-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19 pe terenul lui U-BT Cluj-N…