Posts Tagged ‘Beloescu’

Victorie după 4 etape: Millenium Giarmata – ACS FC Avrig 2-1 (1-0). FOTO + declarații Leucă, Ianc

După 3 etape fără succes, în care a remizat la Alba Iulia și a cedat apoi la limită prin a marca de fiecare dată, formația din Giarmata a semnat în această după-amiază cea de-a doua victorie din sezonul de primăvară, și tot pe arena ”Nicu Moraru”, depășind la startul celei de-a doua treimi a returului o formație ardeleană mai bine clasată: CS Millenium – ACS FC Avrig 2-1 (1-0).

The post Victorie după 4 etape: Millenium Giarmata – ACS FC Avrig 2-1 (1-0). FOTO + declarații Leucă, Ianc appeared first on sporttim.ro.

CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Millenium Giarmata 1-2 (0-0). 1-2 (0-2) la transversale. FOTO

Primul joc al zilei de sâmbătă dintre cele patru programate pe terenul ”sintetic” de la Baza II – UPT a opus de la ora 10 ”studenţii” de la UVT şi echipa din liga a treia CS Millenium Giarmata, care mult s-a întrebuinţat pentru a reuşi în final să păstreze avansul, cu toate că putea să şi piardă această întâlnire amicală.

The post CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Millenium Giarmata 1-2 (0-0). 1-2 (0-2) la transversale. FOTO appeared first on sporttim.ro.

Millenium Giarmata, ”dublă” în ultimul sfert de oră, stopând succesele la zero acasă ale celor din Avrig

CS Millenium Giarmata a înscris de două ori în ultimul sfert de oră al deplasării de sâmbătă după-amiază la Avrig, în cea de-a șasea etapă din seria vestică a Ligii 3, egalând astfel o formație gazdă care câștigase la zero precedentele jocuri găzduite în noul campionat dar și izbutind în premieră în ediția 2018-2019 să lege două apariții fără înfrângere.

The post Millenium Giarmata, ”dublă” în ultimul sfert de oră, stopând succesele la zero acasă ale celor din Avrig appeared first on sporttim.ro.

2G marți, 6G într-o săptămână, G for G. Ghighilicea gâdilă într-una plasele porților adverse. Giarmata peste Internațional: 3-0. Leucă: ”Ne-au fost anulate alte două, unul din 11 metri!”

Claudiu Ghighilicea este de neoprit, iar precisa sa impetuozitate ofensivă a insuflat tinerei garnituri a Giarmatei timișene o traiectorie pozitivă cum rareori mai avea Millenium în noul mileniu, fie și în zilele sale mai bune. La mijlocul săptămânii trecute marca de 3 ori în deplasare, în repriza a II-a, într-un fulminant 3-7 triumfător la Cermei, în weekend aducea victoria și sub Cetatea Devei, 0-1, iar astăzi a semnat alte două goluri.

The post 2G marți, 6G într-o săptămână, G for G. Ghighilicea gâdilă într-una plasele porților adverse. Giarmata peste Internațional: 3-0. Leucă: ”Ne-au fost anulate alte două, unul din 11 metri!” appeared first on sporttim.ro.