Posts Tagged ‘cermei’

Arădenii şi-au stabilit programul de pregătire: nouă amicale pentru UTA

După o săptămână de reacomodare la efort, AFC UTA Arad îşi va continua pregătirile cu un cantonament pe plan local, începând de luni cartierul general urmând a fi mutat la hotelul Coandi. Ionuţ Popa a programat până pe 25 ianuarie câte două antrenamente zilnice, de luni urmând a beneficia şi de serviciile noului preparator fizic, […]

Șiria a dat o mână de ajutor Cermeiului pentru pregătirea meciului cu Hermannstadtul, dar și pentru: „A vedea jucătorii noștri ce înseamnă un nivel profesionist”

Articolul Șiria a dat o mână de ajutor Cermeiului pentru pregătirea meciului cu Hermannstadtul, dar și pentru: „A vedea jucătorii noștri ce înseamnă un nivel profesionist” apare prima dată în sportarad.

Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă”

Articolul Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime”

Articolul Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime” apare prima dată în sportarad.

„Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul”

Articolul „Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul” apare prima dată în sportarad.

Petruescu nu vrea să facă înmormântare după eșecul cu Cermeiul, iar Anca punctează: „Rezultat meritat, am dat dovadă de caracter revenind de la 0-1”

Articolul Petruescu nu vrea să facă înmormântare după eșecul cu Cermeiul, iar Anca punctează: „Rezultat meritat, am dat dovadă de caracter revenind de la 0-1” apare prima dată în sportarad.

Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!”

Articolul Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!” apare prima dată în sportarad.

Anca: „Era important să legăm victoriile” v.s. Petcu: „Cu o așa competiție, jucătorii noștri nu au cum să nu crească”

Articolul Anca: „Era important să legăm victoriile” v.s. Petcu: „Cu o așa competiție, jucătorii noștri nu au cum să nu crească” apare prima dată în sportarad.

Gligor a semnat cu Cermeiul și ar putea debuta chiar mâine pentru trupa lui Nagy și Anca

Articolul Gligor a semnat cu Cermeiul și ar putea debuta chiar mâine pentru trupa lui Nagy și Anca apare prima dată în sportarad.

Cermeiul îi așteaptă pe puștii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara cu o primă specială pe masă

Articolul Cermeiul îi așteaptă pe puștii de la Centrul Național de Pregătire Timișoara cu o primă specială pe masă apare prima dată în sportarad.