Posts Tagged ‘cermei’

CSM Şcolar a fost la un minut de a pierde şefia seriei a patra

Al doilea minut de prelungire al partidei dintre FC Avrig şi CSM Şcolar Reşiţa a adus golul victoriei pentru gruparea vizitatoare, marcat de Vlădia. Această reuşită i-a salvat pe reşiţeni de la pierderea locului 1 în clasamentul seriei, fiind prima echipă care reuşeşte să rămână mai mult de o etapă în fotoliul de lider în […]

CSM Şcolar este noul lider al seriei a patra, Csikszereda a câştigat la Recea

Pentru a treia etapă la rând, seria a patra şi-a schimbat din nou liderul, pe prima treaptă a podiumului urcând în premieră CSM Şcolar Reşiţa. Gruparea din Valea Domanului a devenit a patra echipă din serie care ocupă pentru cel puţin o etapă primul loc în actuala ediţie de campionat, după ACS Dumbrăviţa, Şoimii Lipova […]

Cermeiul a preluat şefia seriei a patra, după 5-1 cu Lipova, fostul lider timp de 19 etape

Runda cu numărul 21 a adus o primă schimbare de lider în eşalonul al treilea, după ce Gloria Lunca-Teuz Cermei a dat recital în derby-ul cu fosta ocupantă a locului 1, Şoimii Lipova. Derby-ul dintre cele două echipe arădene a fost adjudecat de Gloria cu un neverosimil 5-1, eroul meciului fiind golgheterul Capătă, autor al […]

Arădenii şi-au stabilit programul de pregătire: nouă amicale pentru UTA

După o săptămână de reacomodare la efort, AFC UTA Arad îşi va continua pregătirile cu un cantonament pe plan local, începând de luni cartierul general urmând a fi mutat la hotelul Coandi. Ionuţ Popa a programat până pe 25 ianuarie câte două antrenamente zilnice, de luni urmând a beneficia şi de serviciile noului preparator fizic, […]

Șiria a dat o mână de ajutor Cermeiului pentru pregătirea meciului cu Hermannstadtul, dar și pentru: „A vedea jucătorii noștri ce înseamnă un nivel profesionist”

Articolul Șiria a dat o mână de ajutor Cermeiului pentru pregătirea meciului cu Hermannstadtul, dar și pentru: „A vedea jucătorii noștri ce înseamnă un nivel profesionist” apare prima dată în sportarad.

Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă”

Articolul Paşcalău a subliniat arbitrajul șmecheresc de la Filiași și: „Am fi meritat cel puțin egal după ostilitățile din partea secundă” apare prima dată în sportarad.

Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime”

Articolul Cermeiul în căutarea celui de-al patrulea rezultat pozitiv consecutiv în fața „vecinilor” din Filiași: „Pentru orgoliul fotbalistic și prime” apare prima dată în sportarad.

„Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul”

Articolul „Bomberul” Sulea și „bobocul” Cotoc au adus trei puncte mari în contul Cermeiului: „Mai uniți ca niciodată, ne-am dorit mai mult victoria decât Lugojul” apare prima dată în sportarad.

Petruescu nu vrea să facă înmormântare după eșecul cu Cermeiul, iar Anca punctează: „Rezultat meritat, am dat dovadă de caracter revenind de la 0-1”

Articolul Petruescu nu vrea să facă înmormântare după eșecul cu Cermeiul, iar Anca punctează: „Rezultat meritat, am dat dovadă de caracter revenind de la 0-1” apare prima dată în sportarad.

Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!”

Articolul Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!” apare prima dată în sportarad.