Posts Tagged ‘cojocaru’

Ziua decisivă pentru „U” Cluj? „Ar trebui să fie anunţat noul antrenor”. Cojocaru conduce şedinţele de pregătire

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după remiza cu Ripensia Timişoara, iar oficialii „şepcilor roşii” nu au avut linişte în ultimele trei zile. Antrenori liberi sau nu, aproape 10 tehnicieni au fost contactaţi de către Sabău şi ceilalţi membri ai conducerii imediat după ce Falub a fost demis, însă „U” Cluj se şi refuză, cel […]

Sebișenii, la vânătoare de puncte cu puștii „tricolori” de pe Bega: „Adversar mai accesibil, dar nu-l subestimăm”

Articolul Sebișenii, la vânătoare de puncte cu puștii „tricolori” de pe Bega: „Adversar mai accesibil, dar nu-l subestimăm” apare prima dată în sportarad.

Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului”

Articolul Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului” apare prima dată în sportarad.

Sebișul nu-și permite pași greșiți cu „cenușăreasa” din Jimbolia: „Trebuie să ținem aproape de podium”

Articolul Sebișul nu-și permite pași greșiți cu „cenușăreasa” din Jimbolia: „Trebuie să ținem aproape de podium” apare prima dată în sportarad.

Sebișul s-a despărțit de Pâslaru, Dică e accidentat

Articolul Sebișul s-a despărțit de Pâslaru, Dică e accidentat apare prima dată în sportarad.

Cojocaru – Merșca, tandemul de pe banca tehnică a Sebișului cel puțin până iarnă

Articolul Cojocaru – Merșca, tandemul de pe banca tehnică a Sebișului cel puțin până iarnă apare prima dată în sportarad 2017.

„Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine

Articolul „Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine apare prima dată în sportarad 2017.

Sandu și Merșca despre remiza din Valea Domanului: „Oboseala din Cupă ne-a stricat ritmul” v.s. Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița”

Articolul Sandu și Merșca despre remiza din Valea Domanului: „Oboseala din Cupă ne-a stricat ritmul” v.s. Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița” apare prima dată în sportarad 2017.

Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club”

Articolul Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club” apare prima dată în sportarad 2017.

Sebiș – UTA, în Cupa României! Lipova, taxată de Federație pentru neutilizarea juniorilor contra Naționalului: „O palmă pe care nu o meritam”

Articolul Sebiș – UTA, în Cupa României! Lipova, taxată de Federație pentru neutilizarea juniorilor contra Naționalului: „O palmă pe care nu o meritam” apare prima dată în sportarad 2017.