Posts Tagged ‘cojocaru’

Sebișenii, la vânătoare de puncte cu puștii „tricolori” de pe Bega: „Adversar mai accesibil, dar nu-l subestimăm”

Articolul Sebișenii, la vânătoare de puncte cu puștii „tricolori” de pe Bega: „Adversar mai accesibil, dar nu-l subestimăm” apare prima dată în sportarad.

Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului”

Articolul Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului” apare prima dată în sportarad.

Sebișul nu-și permite pași greșiți cu „cenușăreasa” din Jimbolia: „Trebuie să ținem aproape de podium”

Articolul Sebișul nu-și permite pași greșiți cu „cenușăreasa” din Jimbolia: „Trebuie să ținem aproape de podium” apare prima dată în sportarad.

Sebișul s-a despărțit de Pâslaru, Dică e accidentat

Articolul Sebișul s-a despărțit de Pâslaru, Dică e accidentat apare prima dată în sportarad.

Cojocaru – Merșca, tandemul de pe banca tehnică a Sebișului cel puțin până iarnă

Articolul Cojocaru – Merșca, tandemul de pe banca tehnică a Sebișului cel puțin până iarnă apare prima dată în sportarad 2017.

„Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine

Articolul „Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine apare prima dată în sportarad 2017.

Sandu și Merșca despre remiza din Valea Domanului: „Oboseala din Cupă ne-a stricat ritmul” v.s. Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița”

Articolul Sandu și Merșca despre remiza din Valea Domanului: „Oboseala din Cupă ne-a stricat ritmul” v.s. Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița” apare prima dată în sportarad 2017.

Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club”

Articolul Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club” apare prima dată în sportarad 2017.

Sebiș – UTA, în Cupa României! Lipova, taxată de Federație pentru neutilizarea juniorilor contra Naționalului: „O palmă pe care nu o meritam”

Articolul Sebiș – UTA, în Cupa României! Lipova, taxată de Federație pentru neutilizarea juniorilor contra Naționalului: „O palmă pe care nu o meritam” apare prima dată în sportarad 2017.

Juniorii Poiană și Vlădescu, transferuri anti-criză la Sebiș și amenințarea cu măsuri drastice: „Nu acceptăm mediocritatea!”

Articolul Juniorii Poiană și Vlădescu, transferuri anti-criză la Sebiș și amenințarea cu măsuri drastice: „Nu acceptăm mediocritatea!” apare prima dată în sportarad 2017.