Posts Tagged ‘congres’

Gianni Infantino a fost reales președinte al FIFA până în 2023

În cadrul celui de-al 69-lea Congres Extraordinar FIFA, care a avut loc pe 5 iunie, la Paris, Infantino a câștigat un nou mandat la conducerea forului mondial. Al nouălea președinte din istoria organizației a fost ales pentru prima dată în cadrul Congresului Extraordinar din februarie 2016, iar acum își va începe un mandat pe o […]

Aleksander Čeferin, un nou mandat la președinția UEFA

În cadrul Congresului UEFA de la Roma din 7 februarie 2019, Aleksander Čeferin a fost votat pentru un nou mandat la președinția forului european. Slovenul susținut de Federația Română de Fotbal încă de la precedentele alegeri, din 2016, a fost unicul candidat la scrutinul din acest an. În vârstă de 51 de ani, Čeferin și-a […]

Gianni Infantino ia atitudine după greșelile tot mai dese de arbitraj: „Nu mai putem continua aşa! Sistemul VAR îi va ajuta pe arbitri”

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, se află în Argentina pentru a participa la cel de-al 68-lea Congres ordinar al Confederaţiei sud-americane de fotbal (CONMEBOL), la Buenos Aires. Infantino a avut o primă întâlnire cu preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal, Claudio Tapia.

Articolul Gianni Infantino ia atitudine după greșelile tot mai dese de arbitraj: „Nu mai putem continua aşa! Sistemul VAR îi va ajuta pe arbitri” apare prima dată în Sport Total FM.