Posts Tagged ‘cosmin contra’

Cosmin Contra a anunțat lista convocărilor preliminare pentru „dubla” cu Lituania și Serbia

Echipa națională de fotbal își va continua parcursul în Liga Națiunilor cu alte două meciuri ce se vor disputa pe 11 și 14 octombrie, după cum urmează: Tricolorii vor întâlni Lituania, la Vilnius, pe 11 octombrie de la ora 21:45,

Articolul Cosmin Contra a anunțat lista convocărilor preliminare pentru „dubla” cu Lituania și Serbia apare prima dată în Sport Total FM.

Simeze

În săptămâna premergătoare celor două partide pe care naționala României le-a disputat în Liga Națiunilor am tot auzit sintagma „suntem în fața unui nou început”, pe care, sincer, nu am prea înțeles-o. Mai ales că apăreau în echipa de start …

The post Simeze appeared first on sporttim.ro.

Simeze

În săptămâna premergătoare celor două partide pe care naționala României le-a disputat în Liga Națiunilor am tot auzit sintagma „suntem în fața unui nou început”, pe care, sincer, nu am prea înțeles-o. Mai ales că apăreau în echipa de start Săpunaru, Chiricheș, Pintilii, Keserü, Maxim plus Budescu, jucători care nu sunt chiar la începuturi. Din păcate, în partida cu Muntenegru, Vlad Chiricheș, care nu a mai jucat de un an de zile, s-a accidentat și astfel va lipsi ceva timp de pe terenul de fotbal.

The post Simeze appeared first on sporttim.ro.

România egalează de două ori în Serbia din faze fixe

Reprezentativa de fotbal a României a remizat și în cel de-al doilea meci în interval de 72 de ore de la debutul la nivelul Seriei C în UEFA Nations League, 2-2 (1-0) în deplasare la o participantă în iunie la turneul final al Campionatului Mondial, Serbia, după 0-0 cu Muntenegru vineri la Ploiești.

The post România egalează de două ori în Serbia din faze fixe appeared first on sporttim.ro.

FINAL / Serbia – România 2-2! Tricolorii lui Cosmin Contra se întorc cu un punct de la Belgrad!

UPDATE min. 90+6 / Final de meci! România se întoarce cu un punct de la Belgrad, după ce a remizat cu Serbia, scor 2-2. UPDATE min. 90+4 / Ultima schimbare făcută de către Cosmin Contra: iese Chipciu și intră Rotariu.

Articolul FINAL / Serbia – România 2-2! Tricolorii lui Cosmin Contra se întorc cu un punct de la Belgrad! apare prima dată în Sport Total FM.

Cosmin Contra, îngândurat înaintea meciului cu Serbia, de la Belgrad: „Se pare că negativismul a revenit în jurul echipei naţionale!”

Cosmin Contra a prefaţat duelul cu Serbia, de luni seară, din Liga Naţiunilor. Selecţionerul a fost deranjat de comentariile apărute în legătură cu echipa de start a gazdelor de la Belgrad, ţinând cont că tricolorii vor avea cinci absenţe notabile.

Articolul Cosmin Contra, îngândurat înaintea meciului cu Serbia, de la Belgrad: „Se pare că negativismul a revenit în jurul echipei naţionale!” apare prima dată în Sport Total FM.

FINAL / România – Muntenegru 0-0! Tricolorii nu au găsit golul, deși au jucat în superioritate numerică

UPDATE min. 90 / Final de meci! România încheie la egalitate, scor 0-0, primul meci din Liga Națiunilor, cu Muntenegru. UPDATE min. 77 / Muntenegru rămâne în zece oameni, după ce Mugosa vede al doilea cartonaș galben. UPDATE min. 72

Articolul FINAL / România – Muntenegru 0-0! Tricolorii nu au găsit golul, deși au jucat în superioritate numerică apare prima dată în Sport Total FM.

România – Muntenegru 0-0 la debutul în Liga Națiunilor

Echipa națională a disputat vineri seară primul meci în Liga Națiunilor, o nouă competiție UEFA. Tricolorii au remizat, scor 0-0, într-un joc în care au evoluat din minutul 77 cu un jucător în plus. Mugosa a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene. În celălalt joc al grupei, Serbia a învins în Lituania […]

Cosmin Contra, optimist înaintea debutului în Liga Națiunilor: „Suntem încrezători că putem arăta altfel, mai bine decât acum doi ani”

Naționala de fotbal a României va debuta în Liga Națiunilor contra reprezentativei din Muntenegru vineri seară, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 21:45. Meciul se va juca fără spectatori, după problemele pe care le-au făcut suporterii români

Articolul Cosmin Contra, optimist înaintea debutului în Liga Națiunilor: „Suntem încrezători că putem arăta altfel, mai bine decât acum doi ani” apare prima dată în Sport Total FM.

Denis Drăguș, convocat pentru Liga Națiunilor! România debutează pe „Ilie Oană”

Echipa națională de fotbal a României va debuta vineri, 7 septembrie, în Liga Națiunilor. Tricolorii vor juca pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, contra reprezentativei Muntenegrului, de la ora 21:45, urmând ca în data de 10 septembrie să dispute meciul

Articolul Denis Drăguș, convocat pentru Liga Națiunilor! România debutează pe „Ilie Oană” apare prima dată în Sport Total FM.