Posts Tagged ‘criș’

Liga a IV-a Arad, etapa a 11-a: Burza fluieră derby-ul Criș – Ineu

Articolul Liga a IV-a Arad, etapa a 11-a: Burza fluieră derby-ul Criș – Ineu apare prima dată în sportarad.

Scântei interne la primul pas greșit al liderului: ACS Socodor – Crișul Chișineu Criș 1-1

Articolul Scântei interne la primul pas greșit al liderului: ACS Socodor – Crișul Chișineu Criș 1-1 apare prima dată în sportarad.

Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a!

Articolul Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a! apare prima dată în sportarad 2017.

Donca, după „galopul” cu Socodorul: „Am avut o teamă înaintea meciului, dar am făcut ce trebuie. Cu Crișul vedem unde suntem“

Articolul Donca, după „galopul” cu Socodorul: „Am avut o teamă înaintea meciului, dar am făcut ce trebuie. Cu Crișul vedem unde suntem“ apare prima dată în sportarad 2017.

Liga IV-a, etapa a 6-a: Pecica – distrugătoare la Mailat, Săvârșinul a spart gheața la Graniță

Articolul Liga IV-a, etapa a 6-a: Pecica – distrugătoare la Mailat, Săvârșinul a spart gheața la Graniță apare prima dată în sportarad 2017.

Cupa României, faza județeană: Pâncota și Macea produc surprizele, echipele cu pretenții au făcut simple antrenamente cu public

Articolul Cupa României, faza județeană: Pâncota și Macea produc surprizele, echipele cu pretenții au făcut simple antrenamente cu public apare prima dată în sportarad 2017.

Meciurile și arbitrii etapei a patra a Ligii a IV-a Arad: Bolcaș fluieră derby-ul de la Zăbrani

Articolul Meciurile și arbitrii etapei a patra a Ligii a IV-a Arad: Bolcaș fluieră derby-ul de la Zăbrani apare prima dată în sportarad 2017.