Posts Tagged ‘crișul’

CSM Oradea s-a impus fără probleme în derby-ul local cu Crișul

CSM Oradea s-a impus clar în cele două jocuri pe care le-a susținut în această săptămână în compania concitadinei în Crișul Oradea, în etapa a II-a din returul Superligii Naționale de polo. Cum era de așteptat, elevii antrenorilor Dorin Costrăș și Cipr…

Derby local, miercuri și joi, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

CSM Oradea susține în această săptămână dubla cu Crișul Oradea, contând pentru etapa a 2-a din returul Superligii Naționale de polo pe apă. Meciurile se vor desfășura la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, miercuri de la ora 18 și joi, cu înc…

Evoluții bune pentru tinerii sportivi de la Crișul la CN de poliatlon

Campionatul Național de poliatlon (probe combinate de înot) pentru copii de 10-11 ani, care s-a desfășurat la Bacău, a adus rezultate bune pentru micii înotători de la clubul CS Crișul. Takács Dominik s-a clasat, astfel, pe locurile 1 la 50 m spate, 3 la 200 m mixt, 4 la 50 m liber și 50 m […]

„Dublă” și în haine noi pentru golgheterul Modan: „Am arătat că suntem cei mai buni”

Articolul „Dublă” și în haine noi pentru golgheterul Modan: „Am arătat că suntem cei mai buni” apare prima dată în sportarad.

Prima sincopă internă s-a produs la ultima fază: Crișul Chișineu Criș – CSU Oradea 26-26

Articolul Prima sincopă internă s-a produs la ultima fază: Crișul Chișineu Criș – CSU Oradea 26-26 apare prima dată în sportarad.

Liga IV-a Arad, etapa a 9-a: Nicoraș fluieră derby-ul orgoliilor dintre Socodor și Criș

Articolul Liga IV-a Arad, etapa a 9-a: Nicoraș fluieră derby-ul orgoliilor dintre Socodor și Criș apare prima dată în sportarad.

Derby decis de Răducioiu de Criș: „E important ca și rezervele să aducă un plus, rămân la dispoziția antrenorului pe orice post”

Articolul Derby decis de Răducioiu de Criș: „E important ca și rezervele să aducă un plus, rămân la dispoziția antrenorului pe orice post” apare prima dată în sportarad 2017.

„Ștafetă” Cigan – Huțanu pentru un nou scor de tenis: Victoria Felnac – Crișul Chișineu Criș 0-6

Articolul „Ștafetă” Cigan – Huțanu pentru un nou scor de tenis: Victoria Felnac – Crișul Chișineu Criș 0-6 apare prima dată în sportarad 2017.

Liga a IV-a, etapa a 7-a: Crișul a defilat și la Felnac, UTA II, Săvârșin și Nădlac obțin puncte importante la subsol

Articolul Liga a IV-a, etapa a 7-a: Crișul a defilat și la Felnac, UTA II, Săvârșin și Nădlac obțin puncte importante la subsol apare prima dată în sportarad 2017.

Meciurile și arbitrii etapei a 7-a a Ligii a IV-a Arad: Herțeg fluieră din nou după două delegări ratate

Articolul Meciurile și arbitrii etapei a 7-a a Ligii a IV-a Arad: Herțeg fluieră din nou după două delegări ratate apare prima dată în sportarad 2017.