Posts Tagged ‘crișul chișineu criș’

Crișul își întărește linia mediană cu „sămădăii” Ciubotariu și Crocriș, Abrudean conduce mâine primul antrenament al anului!

Liderul seriei a VII-a a Ligii a 3-a și-a amânat

Articolul Crișul își întărește linia mediană cu „sămădăii” Ciubotariu și Crocriș, Abrudean conduce mâine primul antrenament al anului! apare prima dată în sportarad.

Gelu Velici e noul atacant al Crișului: „Adi Abrudean m-a dorit demult, e vremea să câștigăm seria împreună și să ne batem pentru promovare”

Înainte de trecerea în noul an, Crișul Chișineu Criș și-a

Articolul Gelu Velici e noul atacant al Crișului: „Adi Abrudean m-a dorit demult, e vremea să câștigăm seria împreună și să ne batem pentru promovare” apare prima dată în sportarad.

Crișul încheie anul istoric cu schimbări la nivelul conducerii, dar cu aceleași aspirații: „Obiectivul este calificarea la barajele de promovare în Liga 2-a!”

A fost anul recordurilor pentru echipa de fotbal Crișul Chișineu Criș. Prin înghețarea ediției precedente…

Articolul Crișul încheie anul istoric cu schimbări la nivelul conducerii, dar cu aceleași aspirații: „Obiectivul este calificarea la barajele de promovare în Liga 2-a!” apare prima dată în sportarad.

Noua conducere a Crișului a dat garanții de continuitate: „Ni s-a spus să rămânem o familie unită și să facem aceeași figură frumoasă și la anul”

Vestiarul liderului seriei a 8-a a Ligii a III-a a făcut cunoștință cu noua conducere…

Articolul Noua conducere a Crișului a dat garanții de continuitate: „Ni s-a spus să rămânem o familie unită și să facem aceeași figură frumoasă și la anul” apare prima dată în sportarad.

În trei serii continuă lupta pentru titlul onorific de campioană de iarnă

Dacia Unirea, CS Afumaţi, CSA Steaua, Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr şi Crişul Chişineu Criş, SCM Zalău sunt şapte dintre echipele care vor ierna pe primul loc în seria în care evoluează în actualul sezon din Liga 3. Meciurile disputate vineri şi sâmbătă în cadrul primei etape din returul sezonului regular au mai lămurit situaţia liderilor […]

Utistul Haloș a confirmat în tricoul liderului din C8: „O familie la Crișul, rezultatele nu sunt deloc întâmplătoare”

Când clubul UTA a decis să-și împrumute fotbaliștii din generația 2001 pentru a acumula experiență…

Articolul Utistul Haloș a confirmat în tricoul liderului din C8: „O familie la Crișul, rezultatele nu sunt deloc întâmplătoare” apare prima dată în sportarad.

Și aventura lui Emilian Lasc în conducerea Crișului a luat sfârșit: „Patru ani de neuitat, dar rămân un susținător necondiționat al sportului din oraș”

Chiar dacă se înscria printre echipele cu pretenții în seria a VIII-a a Ligii a…

Articolul Și aventura lui Emilian Lasc în conducerea Crișului a luat sfârșit: „Patru ani de neuitat, dar rămân un susținător necondiționat al sportului din oraș” apare prima dată în sportarad.

Crișul e prima în C8 cel puțin până la primăvară! Abrudean: „Am scris o mică pagină de istorie, autoritățile locale ne-au asigurat de tot sprijinul lor!” + VIDEO

La Chișineu Criș s-a vorbit mult despre istorie înaintea, dar mai ales după meciul cu…

Articolul Crișul e prima în C8 cel puțin până la primăvară! Abrudean: „Am scris o mică pagină de istorie, autoritățile locale ne-au asigurat de tot sprijinul lor!” + VIDEO apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica

Returul Ligii a 3-a a început ieri fără meciuri ale formațiilor arădene, care  intră toate…

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica apare prima dată în sportarad.

Crișul e chemată să o bată pe Ghiroda dacă vrea să ierneze pe primul loc! Abrudean: „Concentrare și atitudine mai bună ca la Pecica!”

Liderul seriei a VII-a a Ligii a 3-a s-a schimbat la mijlocul acestei săptămâni, după…

Articolul Crișul e chemată să o bată pe Ghiroda dacă vrea să ierneze pe primul loc! Abrudean: „Concentrare și atitudine mai bună ca la Pecica!” apare prima dată în sportarad.