Posts Tagged ‘crișul chișineu criș’

Budur, absență nemotivată de la reunirea Crișului! Cherecheși: „Pe hârtie suntem mai puternici decât în tur, mai rămâne să demonstrăm și pe teren”

Articolul Budur, absență nemotivată de la reunirea Crișului! Cherecheși: „Pe hârtie suntem mai puternici decât în tur, mai rămâne să demonstrăm și pe teren” apare prima dată în sportarad.

Bozian o lasă pe ASU Poli pentru Crișul Chișineu Criș! Cherecheși: „Jucătorul de creație și execuție de care aveam nevoie!”

Articolul Bozian o lasă pe ASU Poli pentru Crișul Chișineu Criș! Cherecheși: „Jucătorul de creație și execuție de care aveam nevoie!” apare prima dată în sportarad.

Crișul și-a betonat centrul defensivei cu Lang și Tătar: „Fotbaliști puternici, cu gabarit, care ne oferă și alte soluții tactice”

Articolul Crișul și-a betonat centrul defensivei cu Lang și Tătar: „Fotbaliști puternici, cu gabarit, care ne oferă și alte soluții tactice” apare prima dată în sportarad.

Crișul se desparte de Alin Gligor și Alin Mihai! Abrudean: „Le mulțumim ambilor, de acum trebuie să ne completăm lotul căci mai avem doar 14 jucători”

Articolul Crișul se desparte de Alin Gligor și Alin Mihai! Abrudean: „Le mulțumim ambilor, de acum trebuie să ne completăm lotul căci mai avem doar 14 jucători” apare prima dată în sportarad.

Abrudean, după remiza ce ține pe podium Crișul până la primăvară: „Rezultat echitabil! Mulțumit de parcursul din tur, suntem o echipă nou-promovată”

Articolul Abrudean, după remiza ce ține pe podium Crișul până la primăvară: „Rezultat echitabil! Mulțumit de parcursul din tur, suntem o echipă nou-promovată” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga III-a, ora 14: Unirea Alba Iulia – Crișul Chișineu Criș 1-1, final

Articolul Livetext Liga III-a, ora 14: Unirea Alba Iulia – Crișul Chișineu Criș 1-1, final apare prima dată în sportarad.

Crișul încheie un tur excelent în atmosferă de Centenar! Maghici, la revenirea în Cetate: „Ne agățăm de fiecare minge pentru un rezultat pozitiv!”

Articolul Crișul încheie un tur excelent în atmosferă de Centenar! Maghici, la revenirea în Cetate: „Ne agățăm de fiecare minge pentru un rezultat pozitiv!” apare prima dată în sportarad.

Crișul urcă pe 2! Abrudean: „Am văzut bucuria sinceră pe fețele jucătorilor, am ajuns pe un loc onorant, muncit, ce ne face cinste”

Articolul Crișul urcă pe 2! Abrudean: „Am văzut bucuria sinceră pe fețele jucătorilor, am ajuns pe un loc onorant, muncit, ce ne face cinste” apare prima dată în sportarad.

Livetext, Liga a 3-a: Lunca Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia 2-2 și Crișul Chișineu Criș – Millenium Giarmata 2-1, finale

Articolul Livetext, Liga a 3-a: Lunca Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia 2-2 și Crișul Chișineu Criș – Millenium Giarmata 2-1, finale apare prima dată în sportarad.

Crișul, aproape să încheie anul fără înfrângere pe teren propriu. Modan: „Am muncit foarte mult ca să ajungem aici”

Articolul Crișul, aproape să încheie anul fără înfrângere pe teren propriu. Modan: „Am muncit foarte mult ca să ajungem aici” apare prima dată în sportarad.