Posts Tagged ‘crișul chișineu criș’

Alic jr: „Bine că nu am pierdut, deși am stat mai bine fizic decât ei” v.s. Abrudean: „Ne-am bătut joc de ocazii în prima repriză și am pierdut două puncte” + partida video

Articolul Alic jr: „Bine că nu am pierdut, deși am stat mai bine fizic decât ei” v.s. Abrudean: „Ne-am bătut joc de ocazii în prima repriză și am pierdut două puncte” + partida video apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 14.00: CS Hunedoara – Crișul Chișineu-Criș 1-1, Școlar Reșița – Șoimii Lipova 2-0, final

Articolul Livetext, ora 14.00: CS Hunedoara – Crișul Chișineu-Criș 1-1, Școlar Reșița – Șoimii Lipova 2-0, final apare prima dată în sportarad.

Crișul merge la Hunedoara pentru a nu împărtăși soarta celorlalte echipe de pe podium: „Să rămânem compacți și să valorificăm calitățile jucătorilor ofensivi”

Articolul Crișul merge la Hunedoara pentru a nu împărtăși soarta celorlalte echipe de pe podium: „Să rămânem compacți și să valorificăm calitățile jucătorilor ofensivi” apare prima dată în sportarad.

Căpitanul Crișului a pus lucrurile în ordine cu Lugojul: „Avem caractere puternice în echipă, suntem de primele locuri”

Articolul Căpitanul Crișului a pus lucrurile în ordine cu Lugojul: „Avem caractere puternice în echipă, suntem de primele locuri” apare prima dată în sportarad.

Abrudean: „Valoarea noastră și-a pus amprenta și am dus jocul cu bine până la final”

Articolul Abrudean: „Valoarea noastră și-a pus amprenta și am dus jocul cu bine până la final” apare prima dată în sportarad.

Crișul adulmecă din nou podiumul odată cu vizita Lugojului! Lung: „Niciun meci nu e ușor, nu avem voie să subestimăm pe nimeni!”

Articolul Crișul adulmecă din nou podiumul odată cu vizita Lugojului! Lung: „Niciun meci nu e ușor, nu avem voie să subestimăm pe nimeni!” apare prima dată în sportarad.

„Bulgarul” Crișului, omul victorie cu Deva: „Avem nevoie de golurile astea, vrem să terminăm anul pe podium”

Articolul „Bulgarul” Crișului, omul victorie cu Deva: „Avem nevoie de golurile astea, vrem să terminăm anul pe podium” apare prima dată în sportarad.

Abrudean: „Victorie scurtă, meritată, pentru modul cum ne-am luptat pentru fiecare minge” v.s. Petcu: „Repetăm aceleași greșeli meci de meci” + FOTO

Articolul Abrudean: „Victorie scurtă, meritată, pentru modul cum ne-am luptat pentru fiecare minge” v.s. Petcu: „Repetăm aceleași greșeli meci de meci” + FOTO apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 14:00: Crișul Chișineu-Criș – Cetate Deva 2-1 și Școlar Reșița – Național Sebiș 0-0

Articolul Livetext, ora 14:00: Crișul Chișineu-Criș – Cetate Deva 2-1 și Școlar Reșița – Național Sebiș 0-0 apare prima dată în sportarad.

Victoria cu Deva, „medicamentul” Crișului pentru eșecul din derby-ul de la Cermei: „Tresărire de orgoliu, concentrare și modestie!”

Articolul Victoria cu Deva, „medicamentul” Crișului pentru eșecul din derby-ul de la Cermei: „Tresărire de orgoliu, concentrare și modestie!” apare prima dată în sportarad.