Posts Tagged ‘crișul chișineu criș’

Crișul a rămas în frunte și după derby-ul cu Lipova! Abrudean: „Fotbalul a avut de câștigat, iar rezultatul e echitabil. Sper să jucăm și finala barajului de promovare”

Cel puțin în repriza secundă, Șoimii Lipova și Crișul Chișineu

Articolul Crișul a rămas în frunte și după derby-ul cu Lipova! Abrudean: „Fotbalul a avut de câștigat, iar rezultatul e echitabil. Sper să jucăm și finala barajului de promovare” apare prima dată în Sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Șoimii Lipova – Crișul Chișineu-Criș

Etapa a 16-a a Ligii a III-a vine la pachet

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Șoimii Lipova – Crișul Chișineu-Criș apare prima dată în Sportarad.

Lipova și Crișul se duelează în finala campionatului, cu calificarea matematică la baraj pe masă! Pop: „Meci tacticizat” v.s. Mann: „Victorie la două diferență!”

CS Afumați, Mostiștea Ulmu, CSA Steaua București, Corona Brașov, Viitorul

Articolul Lipova și Crișul se duelează în finala campionatului, cu calificarea matematică la baraj pe masă! Pop: „Meci tacticizat” v.s. Mann: „Victorie la două diferență!” apare prima dată în Sportarad.

Modan a revenit cu gol în formula de start a Crișului: „Mă bucur pentru victorie, vrem să ne facem treaba și în derby-ul de clasament, cu Lipova” +FOTO

Măcinat de probleme de ordin medical, Nicu Modan a fost

Articolul Modan a revenit cu gol în formula de start a Crișului: „Mă bucur pentru victorie, vrem să ne facem treaba și în derby-ul de clasament, cu Lipova” +FOTO apare prima dată în Sportarad.

Crișul nu a avut viață ușoară cu Periamul înainte de derby! Abrudean: „Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială” v.s. Stănache: „Am pus probleme mari”

Avântul Periam nu mai e echipa naivă din turul campionatului,

Articolul Crișul nu a avut viață ușoară cu Periamul înainte de derby! Abrudean: „Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială” v.s. Stănache: „Am pus probleme mari” apare prima dată în Sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Crișul Chișineu-Criș – Avântul Periam, Ghiroda și Giarmata Vii – Șoimii Lipova

Începând cu ora 17.00 vă vom relata în format Live-text

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Crișul Chișineu-Criș – Avântul Periam, Ghiroda și Giarmata Vii – Șoimii Lipova apare prima dată în Sportarad.

Crișul, chemată să taie Avântul celor de la Periam pe terenuri străine! Susan: „Concentrați pentru victoria ce ne-ar ține pe primul loc înainte de derby-ul cu Lipova!”

„Episodul Ambulanța” de la meciul de acasă cu Ezerișul a

Articolul Crișul, chemată să taie Avântul celor de la Periam pe terenuri străine! Susan: „Concentrați pentru victoria ce ne-ar ține pe primul loc înainte de derby-ul cu Lipova!” apare prima dată în Sportarad.

Crișul pierde primele puncte (pe teren) în 2021: „Cermeiul – o echipă schimbată în bine, ocaziile cheie ne-au aparținut nouă”

Lăsând la o parte cele întâmplate săptămâna trecută, când meciul

Articolul Crișul pierde primele puncte (pe teren) în 2021: „Cermeiul – o echipă schimbată în bine, ocaziile cheie ne-au aparținut nouă” apare prima dată în Sportarad.

Livetext Liga a 3-a, ora 17.00: Gloria Lunca Teuz Cermei – Crișul Chișineu-Criș

Începând cu ora 17.00 vă vom relata în format Livetext

Articolul Livetext Liga a 3-a, ora 17.00: Gloria Lunca Teuz Cermei – Crișul Chișineu-Criș apare prima dată în Sportarad.

Liderul din Chișineu Criș descinde în vecini, la Cermei! „Într-un derby locurile din clasament nu prea contează”

După Pecica – Lipova (0-1), la finalul acestei săptămâni avem

Articolul Liderul din Chișineu Criș descinde în vecini, la Cermei! „Într-un derby locurile din clasament nu prea contează” apare prima dată în Sportarad.