Posts Tagged ‘crișul chișineu criș’

Chișeuanul Ciornei, la al doilea gol de 3 puncte al sezonului: „Sentiment unic când ești decisiv pentru echipa orașului natal, mergem la victorie și la Sebiș”

Articolul Chișeuanul Ciornei, la al doilea gol de 3 puncte al sezonului: „Sentiment unic când ești decisiv pentru echipa orașului natal, mergem la victorie și la Sebiș” apare prima dată în sportarad.

Abrudean, după primul succes al Crișului în retur: „Fără cinci titulari, echipa a avut spirit, a știut mereu ce are de făcut și a câștigat meritat”

Articolul Abrudean, după primul succes al Crișului în retur: „Fără cinci titulari, echipa a avut spirit, a știut mereu ce are de făcut și a câștigat meritat” apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 15.00: Gloria LT Cermei – Național Sebiș, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda

Articolul Livetext, ora 15.00: Gloria LT Cermei – Național Sebiș, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda apare prima dată în sportarad.

Crișul nu mai vrea să rateze întâlnirea cu prima victorie a returului: „Ghiroda – schimbată în bine, dar dorința noastră de a sparge gheața e mare”

Articolul Crișul nu mai vrea să rateze întâlnirea cu prima victorie a returului: „Ghiroda – schimbată în bine, dar dorința noastră de a sparge gheața e mare” apare prima dată în sportarad.

Abrudean: „Înfrângere nemeritată, dar în fotbalul de azi nu mai contează posesia, ci golurile, pragmatismul”

Articolul Abrudean: „Înfrângere nemeritată, dar în fotbalul de azi nu mai contează posesia, ci golurile, pragmatismul” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga III-a, ora 15: FC Avrig – Crișul Chișineu Criș

Articolul Livetext Liga III-a, ora 15: FC Avrig – Crișul Chișineu Criș apare prima dată în sportarad.

Obiectivul Crișului la Avrig, păstrarea contactului cu podiumul: „Nu e decis nimic în nicio zonă a clasamentului, orice punct e important”

Articolul Obiectivul Crișului la Avrig, păstrarea contactului cu podiumul: „Nu e decis nimic în nicio zonă a clasamentului, orice punct e important” apare prima dată în sportarad.

Doliu în fotbalul chișeuan: S-a stins „Miși” Sida!

Articolul Doliu în fotbalul chișeuan: S-a stins „Miși” Sida! apare prima dată în sportarad.

Galerie foto: Crișul Chișineu-Criș – CSM Reșița

Articolul Galerie foto: Crișul Chișineu-Criș – CSM Reșița apare prima dată în sportarad.

Abrudean: „Momente importante la hențul în careul Reșiței și ocazia lui Modan” vs. Doană: „Avem valoare dacă i-am generat prima înfrângere internă Crișului”

Articolul Abrudean: „Momente importante la hențul în careul Reșiței și ocazia lui Modan” vs. Doană: „Avem valoare dacă i-am generat prima înfrângere internă Crișului” apare prima dată în sportarad.