Posts Tagged ‘Croitoru’

Forțarea notei, cu efect de bumerang la ACS Poli

Nu s-a scurs nici o jumătate de an de la desprinderea la 4-0 acasă până în minutul 60 de liderul care venea neînvins pe ”Dan Păltinișanu” după 6 victorii succesive la zero, dar acel triumf cu 4-3 cu CFR Cluj pare ca și cum ar fi fost obținut într-un alt campionat, dat fiind că în cele 17 etape care au urmat ACS Poli a mai câștigat o singură dată pe teren propriu.

The post Forțarea notei, cu efect de bumerang la ACS Poli appeared first on sporttim.ro.

Academica a pierdut primul act. Revanşa vine în Cupă

FC Academica Clinceni a cedat pe teren propriu în prima disputa din dubla cu Chindia Cele două echipe care erau situate în spatele protagonistelor FC Hermanstadt şi Dunărea Călăraşi căutau, astăzi, punctele necesare consolidării acestei poziţii. Le-au obţinut, până la urmă, dâmboviţenii care au continuat în Ilfov traseul convingător din acest sezon. Trupa antrenată de Nicu Croitoru s-a impus clar, Citeste mai departe

S-ar preta să meargă la liderul din Botoșani cu ”nu mă uita” dar ACS Poli nu mai are bani nici de flori. Marți deschide și etapa a 5-a, de la 16.45. Bine că nu la matineu

Nici nu s-a încheiat bine etapa a patra a Ligii 1, în care diseară de la ora 21 se mai joacă Dinamo – Gaz Metan, dar ACS Poli a fost nevoită nu doar să se refere deja la proximul meci pe care-l are de disputat, în uvertura rundei a 5-a, marți de la ora 16,45 la Botoșani, ci și la grijile date de găzduirea peste alte 3 zile, vineri de la ora 21, a disputei cu nimeni alta decât campioana FC Viitorul.

The post S-ar preta să meargă la liderul din Botoșani cu ”nu mă uita” dar ACS Poli nu mai are bani nici de flori. Marți deschide și etapa a 5-a, de la 16.45. Bine că nu la matineu appeared first on sporttim.ro.