Posts Tagged ‘culturism si fitness’

Opt medalii pentru Romania! Jenica Stan, cea mai tanara campioana mondiala la culturism si fitness: „Este o onoare pentru mine sa reprezint Romania”

Jenica Stan, campioana mondiala de juniori la doar 16 ani, este una dintre sportivele care s-au remarcat la Campionatul Mondial de culturism si fitness (10-13 noiembrie) de la Bistrita, unde Romania a cucerit 4 medalii de aur, 2 de argint

The post Opt medalii pentru Romania! Jenica Stan, cea mai tanara campioana mondiala la culturism si fitness: „Este o onoare pentru mine sa reprezint Romania” appeared first on Sport Total FM.

Marius Dunca, incantat de organizarea Campionatului Mondial de culturism si fitness de la Bistrita: „Un rezultat extraordinar”

Ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, a felicitat Federatia Romana de Culturism si Fitness atat pentru organizarea excelenta a Campionatului Mondial de la Bistrita (10-13 noiembrie), cat si pentru cele 4 medalii de aur, 2 de argint si 2 de

The post Marius Dunca, incantat de organizarea Campionatului Mondial de culturism si fitness de la Bistrita: „Un rezultat extraordinar” appeared first on Sport Total FM.